Çözüldü R5 5600 RTX 3070 Ti sistemde Minecraft FPS düşüşü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Yer
Washington D.C.
RAM
Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8)
Ekran kartı
RTX 3070Ti 8GB
Anakart
Gigabyte B450M-K
İşlemci
Ryzen 5 5600
Arkadaşlar Minecraft oynarken çok drop yiyorum. Diğer oyunlarda böyle bir problem yok. 2K da tüm ayarlar en yüksekte 20 chunkta oynuyorum oyunu.

Çözüm

Bende tek sorun Minecraft'taydı. Format attıktan sonra çözüldü sorun.
Arkadaşlar Minecraft oynarken çok drop yiyorum. Diğer oyunlarda böyle bir problem yok. 2K da tüm ayarlar en yüksekte 20 chunkta oynuyorum oyunu.

Minecraft'ın kendinde sorun var sanırım bende de aynı sorun oluyor ekran kartının çoğunu kullanmıyor bile.

Çözümü vesaire yok mudur hocam bunun acaba? 4k'da %30 kullanıyor drop yiyorum.
Ekran kartı kullanımını arttırma yoktu sadece ekran kartını aktif etmeyle ilgili videolar bulabildim.

Çözümü vesaire yok mudur hocam bunun acaba? 4k'da %30 kullanıyor drop yiyorum.
Eğer minecraftı orijinal aldıysan minecrafta verilen ram miktarını arttırabilirsin.

Ekran kartı kullanımını arttırma yoktu sadece ekran kartını aktif etmeyle ilgili videolar bulabildim.

Eğer minecraftı orijinal aldıysan minecrafta verilen ram miktarını arttırabilirsin.
Hocam 8GB veriyorum zatende anlamadım 1650li laptopla oynarken sıkıntı yok 3070ti sistemle oynarken sıkıntı çıkarıyor oyun.

Hocam 8 GB veriyorum zatende anlamadım 1650'li laptopla oynarken sıkıntı yok 3070 Ti sistemle oynarken sıkıntı çıkarıyor oyun.

Hocam biraz hortlatıyorum ama çözüm bulabildin mi? Bende de aynı combo var ama Minecraft'ta FPS'ler hiç tatmin edici değil ben bir de FS22 oynayamadım aynı sorun onda da vardı yorumlara baktığımda 3070 ve 3070 Ti kullananların sorun yaşadığını gördüm.

Bende tek sorun Minecraft'taydı. Format attıktan sonra çözüldü sorun.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…