R5 5600 - RTX 4060 hazır sistem alınır mı?

acexqt

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayar toplamayı düşünüyorum fazla bir bilgim yok, bakıyorum bütçem sınırlı. Çevremde fazla anlayan kişiler yok, hazır sistemlere baktım.

Fiyatı 22,5 bin anlamadığım için pek yorum yapamadım ama genellikle ürün hakkındaki yorumlar fiyat performans olarak çok iyi, bana bu konuda destek sağlarsanız sevinirim.

Ekran Kartı 8 GB sıkıntı bu yilda fakat hala mis gibi kullanırsınız. RAM'ler ve SSD degisebilir.

SSD'si ve RAM'inde oynama yapılmalı bence hem 500GB günümüz için bayağı az hem de bence RAM 2 X 16 uzun vadede daha iyi olur.

SSD'si ve RAM'inde oynama yapılmalı bence hem 500GB günümüz için bayağı az hem de bence RAM 2 X 16 uzun vadede daha iyi olur.

RAM'in markası da çok iyi değil hocam ayrıca SSD'nin olayı arkadaşın bütçesi buysa 1TB imkansiz denebilir zaten SSD hem 500GB hem de hızı çok düşük daha hizli bir 500GB alsa daha iyi

RAM'in markası da çok iyi değil hocam ayrıca SSD'nin olayı arkadaşın bütçesi buysa 1TB imkansiz denebilir zaten SSD hem 500GB hem de hızı çok düşük daha hizli bir 500GB alsa daha iyi.

Evet markalara dikkat etmemiştim SSD de pek iyi değil gen 3 bir de.

Ne önerirsiniz hocam fiyat farkı ne kadar olur.

Link atarsanız daha detaylı yardımcı olayım hocam. Bir fiyat farkına bakayım çünkü hazır sistemlerde seçenek oluyor pek özgür değil.

Evet markalara dikkat etmemiştim SSD de pek iyi değil gen 3 bir de.

Bende gen 3 olduğunu atladım gerekirse 256 GB olsun SSD'yi sakın gen 3 almayın zaten artık bu yilda AM5 sistem toplanmali eger cok sistem toplamak istiyorsanız biriktirin AM5 yani daha guclu bir sistem alin hocam olmaz bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…