R5 5600 - RTX 4060 hazır sistem alınır mı?

Diğer anakart 4K TL farkla gen 4 destekliyor hocam. 30 gibi bir meblaya cayildigina gore daha mantikli.

Kesinlikle öyle bir şeye değmez. Saçma sapan bir upgrade olur. 30 seviyesinde 9060XT 16 GB sistem toplanabilir belki.

SSD hem 1 TB seçince bir de anakartı gen 4 seçince 29k civarı fiyatı oluyor.

SSD hem 1 TB seçince bir de anakartı gen 4 seçince 29k civarı fiyatı oluyor.

O şekilde upgrade yapmak en saçma upgrade olur. Hocam yanlış yönlendiriyorsunuz konu sahibini. PSU kasa, soğutucu berbat. Asıl ilk değiştirilmesi gerekenler onlar. Ki sistem o fiyatı kesinlikle etmez. SSD'nin Gen4 olmasına neden bu kadar taktınız anlamadım.

O şekilde upgrade yapmak en saçma upgrade olur. Hocam yanlış yönlendiriyorsunuz konu sahibini. PSU kasa, soğutucu berbat. Asıl ilk değiştirilmesi gerekenler onlar. Ki sistem o fiyatı kesinlikle etmez. SSD'nin Gen4 olmasına neden bu kadar taktınız anlamadım.
Soğutucu çok korkunç hocam

Hocam 30k altı fiyata gen 3 anakart + SSD koymak kolay kendi fiyatı zaten 25k. Olay aynı fiyata daha iyisini bulmak.

Soğutucu çok korkunç hocam.

Çok fark almıyor tam 30k ya güzelleri var özelleştiririz. Kasada aynı şekil.

Hocam 30k altı fiyata gen 3 anakart + SSD koymak kolay kendi fiyatı zaten 25k. Olay aynı fiyata daha iyisini bulmak.

Çok fark almıyor tam 30k ya güzelleri var özelleştiririz. Kasada aynı şekil.

Ben ham olarak attım :D

Bilgisayar toplamayı düşünüyorum fazla bir bilgim yok, bakıyorum bütçem sınırlı. Çevremde fazla anlayan kişiler yok, hazır sistemlere baktım.

Fiyatı 22,5 bin anlamadığım için pek yorum yapamadım ama genellikle ürün hakkındaki yorumlar fiyat performans olarak çok iyi, bana bu konuda destek sağlarsanız sevinirim.

MAXPRO III güç kaynağını evinizde Nükleer Kuvvet yoksa alabilirsiniz🙂 kasayla geldiği için kasayı değiştirmenizi öneririm.

MAXPRO III güç kaynağını evinizde Nükleer Kuvvet yoksa alabilirsiniz🙂 kasayla geldiği için kasayı değiştirmenizi öneririm.
Giriş seviye için yeterli bir güç kaynağı. Bomba sayılmaz.

@acexqt En fazla çıkabileceğin bütçe 30k mı hocam? Ona göre öneride bulunayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı