R5-5600 RTX 4060'lı sistem alınır mı?

25k bütçe için şöyle bir şey alın. İşlemci birkaç ay sıcak olsun birşeycik olmaz.

Kankam özellikleri attığım fotoğraftakine çekince parçaları 30k yı geçti. Gaming gene de baktım vatana da baktım incehesabada baktım aklına neresi geliyorsa her yere baktım ama benim seçtiğim özelliklere sahip en ucuz her zamanki gibi GameGaraj çıktı. PC seçme konusunda sıkıntı yok sadece işlemciye sıvı soğutmamı yoksa hava soğutmamı ya da hiç mi takmim onu sormak istedim.

1732045534110.png

Soğutmalarda bu kanka varsa önerin buradan ekleyeceğim.

Gereksiz masraf diyosunda kanka sıvı soğutucu daha ucuz aslında yoksa kalitesi açısından mı dedin.

Bir de 5600 kötü mü yani şu anlattıklarımı rahat yapabilir miyim?
Kötü değil. Ağır işlem yapılacak seviyede de değil ama. Oyun oynanır ve kodlama yapılır gayet. Ama profesyonel Render alma gibi konularda yetersiz. Sıvı soğutucu daha ucuz olamaz senin bulduğun sıvı soğutucu kalitesizdir.

Kötü değil. Ağır işlem yapılacak seviyede de değil ama. Oyun oynanır ve kodlama yapılır gayet. Ama profesyonel render alma gibi konularda yetersiz. Sıvı soğutucu daha ucuz olamaz senin bulduğun sıvı soğutucu kalitesizdir.

Renderlık bir işim yok zaten oyun kodlama bazen de yayın olacak. Hocam aşağıda da paylaştığım soğutucular var başkada yok ben bulmadım yani. :)

Kankam özellikleri attığım fotoğraftakine çekince parçaları 30k yı geçti. Gaming gene de baktım vatana da baktım incehesabada baktım aklına neresi geliyorsa her yere baktım ama benim seçtiğim özelliklere sahip en ucuz her zamanki gibi GameGaraj çıktı. PC seçme konusunda sıkıntı yok sadece işlemciye sıvı soğutmamı yoksa hava soğutmamı ya da hiç mi takmim onu sormak istedim.

Eki Görüntüle 2355890

Soğutmalarda bu kanka varsa önerin buradan ekleyeceğim.

Noldu hocam :/ kötüler fiyatlarına göre.

Veya Thermalright pearlesi alabilirsin, görememişim Thermalright'leri.

Peki tamamdır teşekkür ederim hocam öyle yaparım o zaman onu ekleyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı