R5 5600 - RTX 4070 sistem darboğaz yapar mı?

Bunu bilmiyordum. LG ve ASUS çok giriş seviyesi ama üzmezler. Özellikle ASUS eski IGZO'nun panelini kullanıyor daha iyi bile olabilirdi.
Philips’in bu modeliyle tek farkı hoparlör, pivot’un olmaması mı hocam? Eğer öyleyse 3 model arasından hangisi daha iyi?

Philips'in bu modeliyle tek farkı hoparlör, Pivot'un olmaması mı hocam? Eğer öyleyse 3 model arasından hangisi daha iyi?

ASUS'un hoparlörü var, pivot yok ve asansör de yok.
En iyisi diye bir seçenek yok. Hepsinin bir eksikliği mevcut.
kullanıcı ne istiyor onu bilmek lazım. Pivota ihtiyacı varsa Philips.
Ama Philips 4.200 TL. O para önerdiğin LG'nin pivotlusu da var.

Önerdiğim iki modelden iyi değil. Daha iyisini aynı para alabiliyorsan neden almayıp hata edesin? LG kötü demedim. Daha iyisi var dedim ve ürünleri gösterdim. Neyi sorguladığınızı anlayamadım.
Pardon hocam ben direkt LG kotu dediniz anladim. Tabiki o 2 model daha iyi gorunuyor.

@Saint Lucia Hocam ikinizinde tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Trendyoldan almak zorunda olmasaydım önerdiğiniz msi modelini alırdım muhtemelen. Bütçem kısıtlıydı ve bu monitörde 2 ay sonra ödeme kampanyası olduğu için aldım yoksa kendi1366x768 çözünürlüğe sahip ekranımda kalmak zorunda olucaktım. Casper'den kurtulduğum için mutluyum bir sürü hatası varmış. @NNUE Beni büyük bir sorundan geri döndürdü kendisine teşekkür ederim.

Ayrıca bilgisayarımda kargoya verildi çok hızlı bir kararla taksit yaparak aldım. Kıştan sonra bir daha uyguna pc bulamayacağımdan endişe ettiğim için.
Darboğaz olmaz dendiği için birazcık rahatladım. Ama yinede Ağustos a doğru 2k monitör de almayı düşünüyorum

@NNUE Hocam selam tekrardan ben aldığım PC'yi iadeye gönderdim PSU sunda sorun var diye ve ayrıca vatandan yeni bir PC gördüm onu almak için sizce nasıl kasa INTEL I5 13400F-PRIME B660M-K-RTX 4070 Ti TRINITY-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SSD'yi 1TB yapacağım ve sıvı soğutma ekleyeceğim

Son düzenleme:
Hocam bu sistem daha mantıklı olur:

RAM 1000 TL’ye 32 GB yapılabilir, SSD Kingston 1 TB yapılabilir. Sonrasında Se 214 xt ak400 gibi hava soğutucular tercih edebilirsiniz, ama illa sıvı soğutma isterseniz ls520 alın. Daha uyguna bir şeyler arıyorsanız bunu tavsiye ederim:

Aynı değişiklikleri bunda da yapabilirsiniz.

Attığınız sistemde psu ve kasa kötü. Alınacak bir sistem değil.

Hocam bu sistem daha mantıklı olur:

RAM 1000 TL’ye 32 GB yapılabilir, SSD Kingston 1 TB yapılabilir. Sonrasında Se 214 xt ak400 gibi hava soğutucular tercih edebilirsiniz, ama illa sıvı soğutma isterseniz ls520 alın. Daha uyguna bir şeyler arıyorsanız bunu tavsiye ederim:

Aynı değişiklikleri bunda da yapabilirsiniz.

Attığınız sistemde psu ve kasa kötü. Alınacak bir sistem değil.
galax ekran kartını almayı düşünmüyorum çok sesli çalışıyormuş. Sıvı soğutma ve ssd yi yükseltmeyip kasa ve psuyu yükseltebilirim COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 750W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI

Kasayıda XIGMATEK EN48687 LUX G MANYETİK TAMPER CAMLI 4x12cm ARGB OYUNCU KASASI

İstanbulda yaşamadığım için vatandan bakıyorum bilgisayar daha güvenilir diye gidip direk alabilirim mağazadan. Bu kasa ve psu ile iyi olur mu? işlemci için sıvı soğutucu çok gerekli olmaz herhalde şuanlık. ssd yi de sonradan alabilirim

galax ekran kartını almayı düşünmüyorum çok sesli çalışıyormuş. Sıvı soğutma ve ssd yi yükseltmeyip kasa ve psuyu yükseltebilirim COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 750W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI

İstanbulda yaşamadığım için vatandan bakıyorum bilgisayar daha güvenilir diye gidip direk alabilirim mağazadan. Bu kasa ve psu ile iyi olur mu? işlemci için sıvı soğutucu çok gerekli olmaz herhalde şuanlık. ssd yi de sonradan alabilirim
Gamegaraj ile yaşadığım sorundan bizimkiler internetten bilgisayar almamı istemiyor. Yazın sezon başlayacağı için çalışıp sonradan sıvı soğutucu ssd ve monitör gibi şeyleri yükselte bilirim eylüle doğru

Gamegaraj ile yaşadığım sorundan bizimkiler internetten bilgisayar almamı istemiyor. Yazın sezon başlayacağı için çalışıp sonradan sıvı soğutucu ssd ve monitör gibi şeyleri yükselte bilirim eylüle doğru
Psu iyi ama kasa hakkında net bir bilgim yok. Power Boost ile arasında çok farkı olmayadabilir. Çoğu kasası kaliteli olmuyor Xigmatek’in.

Bende pek bilmiyorum markaları kasa ve PSU'nun ikisini de Cooler Master yapabilirim. Size söylediğim sıvı soğutma olayı nasıl olur sizce? Bu işlemci için çok gerekli midir sıvı soğutma

Technopat Haberler

Geri
Yukarı