R5 5600 - RTX 5060 hazır sistem alınır mı?

Tabii şu da var, ben bütçe maksimum 24K diye düşünerek o fiyatın altında bir sistem attım. DDR5 sistem için ekran kartı 2. el bile olsa 24K'yı aşmak gerekecek. @Efezilla'nın paylaştığı parçaların toplamı 17k. Buna 9.5k da ekran kartı eklerseniz 26.5 ediyor. Tabii epey iyi bir sisteminiz olur ama bütçenin yetiyor olması lazım.

Bu arada yükseltmeleri yazan kişi ben değilim. Başka bir arkadaş yapmış ve bence biraz tuhaf olmuş. 750W kasa falan seçmiş, maksadı nedir anlayamadım. 27K'ya alınmaz o sistem tabii ki.

Siz bir yükseltme yapsanız nasıl yapardınız ya da şu anki haliyle sistem gayet yeterli midir?

2. elde eğer satıcıya güvenemediyseniz ürünü kendi gözünüzle incelemeniz daha iyi olur.

Büyük ihtimalle bu işlerden anlayan birisiyle gidip satıcının evinde deneyip alırım.

Kasayı Vento olarak degistirin ve mümkünse 1 TB yapın.

Katılıyorum, bütçe çıkmazsa Bitfenix C20 de yapılabilir (+200 TL). 1 TB şart değil, MSI Spatium Gen 4 500 GB de yapılabilir (+200 TL). Maliyetsiz bir şekilde alınabiliyor yani. Benim diğer kasayı beğenmeme sebebim de zaten 24k olması değil, sistemi yükseltmenin aşırı maliyetli olmasıydı aslında. Bunu toparlamak kolay.

Soğutucu ne kadar götürür emin değilim ama en kötü ihtimalle birkaç ay sonra bütçe olunca Phantom Spirit falan eklenebilir.

Katılıyorum, bütçe çıkmazsa BitFenix C20 de yapılabilir (+200 TL). 1 TB şart değil, MSI Spatium gen 4 500 GB de yapılabilir (+200 TL). Maliyetsiz bir şekilde alınabiliyor yani. Benim diğer kasayı beğenmeme sebebim de zaten 24K olması değil, sistemi yükseltmenin aşırı maliyetli olmasıydı aslında. Bunu toparlamak kolay.

Soğutucu ne kadar götürür emin değilim ama en kötü ihtimalle birkaç ay sonra bütçe olunca Phantom Spirit falan eklenebilir.

Günümüzde 500 GB yetersiz, yapılması daha iyi olur. Vento oldukça mantıklı olur Power Boost PSU'ya bırakmak riskli.

Vento markadan çok var hangi modelini kastettiniz.

968 TL fark olan Vento kasa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı