Sağ tıklayıp NTFS şeklinde biçimlendirin. Eğer biçimlendirme seçeneği yoksa yeni birim olarak ekleyin.Kral şu an disk yönetiminde gözüküyor buna ne yapacağım ben bu bilgisayarda gözükmesi için.
"Disk Yönetimi/Sabit disk bölümleri oluştur..." kısmından SSD'yi biçimlendirdiniz mi? Harfi filan varmı diye de bakın.NVMe M.2 SSD var ama bu bilgisayarda gözükmüyor. Ne yapmalıyım? Nasıl düzeltebilirim?
Aygıt yöneticisinde var.
"Disk Yönetimi/Sabit disk bölümleri oluştur..." kısmından SSD'yi biçimlendirdiniz mi? Harfi filan var mı diye de bakın.
"Depolama alanları yönet/Yeni havuz oluştur..." kısmında gözüküyor mu?Onu yapacaktım ama orada yok gozukmüyor.
Orada gözükmüyor.
"Depolama alanları yönet/Yeni havuz oluştur..." kısmında gözüküyor mu?
Biraz bakındım ve BIOS kısmında Secure Boot açık olmadığı zaman veya CSM seçili olduğunda NVMe'leri algılamıyormuş Windows. Bir BIOS'a girip bakın ne durumda o.Böyle yazıyor
SSD calısmıyor desem aygıt yöneticisinde olmazdı bunu normalde 2.SSD olarak kullanacaktım.
Biraz bakındım ve BIOS kısmında Secure Boot açık olmadığı zaman veya CSM seçili olduğunda NVMe'leri algılamıyormuş Windows. Bir BIOS'a girip bakın ne durumda o.
Biraz bakındım ve BIOS kısmında Secure Boot açık olmadığı zaman veya CSM seçili olduğunda NVMe'leri algılamıyormuş Windows. Bir BIOS'a girip bakın ne durumda o.
Evet. Boot kısmında da CSM'yi UEFI/SecureBoot ne varsa onu seçin.Enabled mi olacak
Evet. Boot kısmında da CSM'yi UEFI/SecureBoot ne varsa onu seçin.
Ama bakarsak biostada gözüküyorEvet. Boot kısmında da CSM'yi UEFI/SecureBoot ne varsa onu seçin.
SSD'yi çıkarıp, geri takmayı denemişmiydiniz.Öyleymiş zaten.
Ama bakarsak biostada gözüküyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.