R5 5600 & RTX4060 Ti sistemin kullanım değerleri düşük

Omerfkkzmskr

Hectopat
Merhaba, yaklaşık 2-3 hafta önce R5 5600 ve RTX 4060 Ti'li bir sistem aldım ve FSP'lerimin inceleme videolarındakinden bir tık daha düşük olduğunu fark edip MSI Afterburner yükledim. GPU ve CPU sıcaklığı çok iyi, 65'i geçmiyor ikisi de fakat genel olarak Valorant oynuyorum, işlemci ağırlıklı bir oyun olduğunu biliyorum fakat izlediğim inceleme videolarında GPU kullanımı yaklaşık %80'lere kadar çıkarken bende %20, Max %25; işlemci kullanımı da %40 civarında. Şu ana kadar bu PC'de oynadığım en zorlayıcı oyun GTA 5 idi, onda inceleme videolarında ekran kartı %80 kullanılırken benimki ekran kartını da işlemciyi de %40 kullanıyor. Bu bir problem mi? Problemse grafik yükseltmek harici nasıl çözülür? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

tikli değil hocam

Gta da ekran kartı kullanımını çözdüm 90 lara kadar çıkıyor zaman zaman ama valorant da hala devam ediyor ayarları yükseltsem max 40 oluyor ve fps düşüyor daha yüksek fps alayım desem ekran kartı %10-15 kullanılıyor

Son düzenleme:
Merhaba, GTA'daki sorunu nasıl çözdünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…