R5 5600 RX 6600 sisteme Frisby-PS6080p 600W PSU yeterli mi?

Şu Frisby markasını duymaktan gına geldi artık. Abicim almayın, aldırmayın şu markayı yaaa. Emin olun almazsanız, yüzüne bile bakmazsanız, satış yapamadıkları için ya kalite yükseltecekler ya da piyasadan çekilecekler. Yüz vermeyin şu markalara artık yahu.
Halen daha önerenlere de daha da bir şey demiyorum. Bomba sokuyorsunuz evinize bomba. Merdiven altı şirketler ve ürünlerinden uzak durun. Güzel bir atasözümüz hatırlatayım size.
Ucuz etin yahnisi kara olur derler. Ucuz mal, dandik maldır. Tamam ekonomi kötü, tamam parayı sokakta bulmuyoruz ama almışken de 1 defa almak çok daha mantıklı değil ms.

Senin PSU nedir ve bu marka PSU'ların evi patlattığını falan mı gördün ekran kartın işlemcin alevmi attı neye şahit oldunda fiyatı uygun olduğu için idare edilebilecek ürünlere niye ön yargılısın bu kadar. Adamın durumu olsa çöp AMD kartı kullanmaz zaten hazır sistem almış ne alabilir ki daha başka o fiyata para dediğin şey 9 binken 1 kere alıyorum nasıl olsa deyip 15 bin mi oluyor bir anda anlayamadım 😂
 
Bilgisayarcıydım önceleri , benden fazla kasa toplayan varsa yazsın susayım. Frisby almak yerine aynı fiyata hi-Power kullanılabilir bu bir. İkincisi, AMD kullanan biri olarak bu bir tercih meselesidir AMD çöp NVIDIA çöp demek doğru değil. AMD olmasa NVIDIA alabilir miydin bir de bunu düşün.
 
Bilgisayarcıydım önceleri , benden fazla kasa toplayan varsa yazsın susayım. Frisby almak yerine aynı fiyata hi-Power kullanılabilir bu bir. İkincisi, AMD kullanan biri olarak bu bir tercih meselesidir AMD çöp NVIDIA çöp demek doğru değil. AMD olmasa NVIDIA alabilir miydin bir de bunu düşün.
Hocam hoş söylüyorsunuz da siteye fiyat farkını verip PSU’yu yükseltebilir miyim diye sordum kabul etmediler. İade edip tekrar almakla da uğraşmak istemiyorum. Gelen Frisby PSU’yu nasıl kime satabilirim ki?
 
Bilgisayarcıydım önceleri, benden fazla kasa toplayan varsa yazsın susayım. Frisby almak yerine aynı fiyata hi-Power kullanılabilir bu bir. İkincisi, AMD kullanan biri olarak bu bir tercih meselesidir AMD çöp NVIDIA çöp demek doğru değil. AMD olmasa NVIDIA alabilir miydin bir de bunu düşün.

Hi Power özelleştirmeli seçeneği olan bir tane sistem atamazsınız çünkü yok. AMD olmasa NVIDIA alamazsınız cümlesinde bir anlam arıyorum ama bulamadım. Ne kadar kasa topladığın önemsiz doğru şekilde özenli ve güzel 1 kere toplamak yetiyor devamında da aynı çizgide ilerleyebiliyorsun zaten ve farkındaysan Frisby mükemmel marka demiyorum hazır sistem düşük bütçe için gayet ideal ki zaten 650W kasa seçeneği 1000 TL iken aynı watt PSU'lar 2500'den başlıyor yorum yapan kişilerin önerdikleri zaten 5600'ün fiyatı 2600 TL sadece konuşmak için konuşmalarına takılıyorum öylesine yazıyorlar çözüm yok yani ve durumum olmadığı zamanlar 5 sene boyunca no name PSU'lar kullandım kışın da 500 kere elektrik gitmiştir hiç de bir şey olmadı aşırı abartmalarına uyuz oluyorum gayet de idare edilir adam belli ki PC'den pek anlamıyor ne CPU OC yapar ne de RAM OC yapar bunları kastediyorum.

Hocam hoş söylüyorsunuz da siteye fiyat farkını verip PSU'yu yükseltebilir miyim diye sordum kabul etmediler. İade edip tekrar almakla da uğraşmak istemiyorum. Gelen Frisby PSU'yu nasıl kime satabilirim ki?

Kardeşim senin aldığın kasanın fiyatı nedir?
 
Kardeşim senin aldığın kasanın fiyatı nedir?
Hocam sistemden bahsediyorsanız 13.200
Sadece kasadan bahsediyorsanız internette fiyatını bulamadım aliexpresste 15$ gibi bir fiyatı var. Darkflash A290 takribi 400-500 tl gibi bir fiyatı vardır diye düşünüyorum.

@theaizensama dediğiniz gibi PC’den anlamıyorum günlük max kullanma sürem 3-4 saattir OC falan bilmiyorum, sistemi yoran yaptığım maximum şey FIFA 23 oynamaktır. Öğrenci olduğum için proje yapıyorum onlar için gerekli, dediğiniz gibi frisby yeterli görünüyor.
 
İade etmeye uğraşamıyorsanız ya fazladan 1000TL vereceksiniz ya da sistemi riske atacaksınız.
1000TL vermeyi seçiyorsanız bu PSU'lar iyidir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı