Sistemi alalı fazla olmadı 1 ay falan oldu başlarda da biraz mavi ekran alıyordum fakat bir süre sonra sürekli fazla olmaya başladı.
Bir de şunu eklemek istiyorum, AFK kalınca hemen mavi ekran alıyorum.
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION ve DPC_WATCHDOG_VIOLATION şeklinde alıyorum. Aynı zamanda hiç minidump vermiyordu. Ama bir kere verdi onu sizlerle paylaşayım.
Minidump indirme linki: https://www.mediafire.com/file/2a304hleriazwvg/111523-13218-01.dmp/file
Minidump analizi yapabilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
Diskin hata günlüğü kayıt sayısı 33 gün çalıştığını göze alırsak fazla gibi, onu da olay raporlarındaki uyarılar açıklar. Firmware konusundaki en ulaşılması güç disk markalarından birini kullanıyorsun bir de Firmware Update deneyin derim. Sorunu çözme ihtimali var. Ayrıca imza kısmındaki Prime95 testini de small ayarlarda 25 dakika yapıp sonucu söyleyin.
Apacer’s SSDs, DRAM, Memory Cards, and USB Flash Drives are crafted for superior performance. Ideal for personal, business, or industrial use, our products ensure your data is stored safely and efficiently.
Testte bir sorun yok, Firmware Update kontrolü yap. Eğer Firmware de güncelse sana tavsiyem elindeki yedek bir diskle sistemi kontrol et. Mevcut diski çıkar ve bir köşede kalsın.
Çok da şaşırmadım, yukarıda demiştim. Bu arada diskine bakındım ama Firmware falan da yok. Kökten Firmware güncellemesi olmayan OEM SSD'ler gibi bir şey de olabilir. O yüzden çok da bir bilgi edinemedim.