R5 5600 RX 6600XT sistem iyi mi?

Bütçe
16000

Yuzar7

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayar toplamayı bilmiyorum, ilk bilgisayarımı toplayacağım. Yardımcı olmanızı rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar toplamayı bilmiyorum, ilk bilgisayarımı toplayacağım. Yardımcı olmanızı rica ederim.
Bütçen ne kadar ona göre bir yorum yapalım, yoksa genel itibari ile pahalı bir sistem olmuş.

O ekran kartını satan arkadaş dolandırıcı deniyordu. Bütçen çıkarsa 6K ya satan biri daha var eğer çıkmaz ise 5700XT bakabilirsin.

Bana da biraz şüpheli geldi kart, hem ROG top model hem RX 6600 fiyatına biraz şüpheli geliyor insana.

Fotoğraf Google'dan alınmaymış hocam forumdaki bazı arkadaşlar dolandırıcı diyordu ve Param Güvende de yapmıyormuş.

Bütçen ne kadar ona göre bir yorum yapalım, yoksa genel itibari ile pahalı bir sistem olmuş.
bütçem 16k ama biraz arttırabilirim

O ekran kartını satan arkadaş dolandırıcı deniyordu. Bütçen çıkarsa 6K ya satan biri daha var eğer çıkmaz ise 5700XT bakabilirsin.
6kya çıkarabilirim hocam bundan mı bahsediyoruz https://www.sahibinden.com/ilan/iki...6600xt-ekran-karti-rx-6600xt-1235816247/detay

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı