B773
Hectopat
Hocam kasayı boş verin direkt PSU değişmesi gerekiyor.
Özelleştirmeden değiştirirsen fena zarar edersin bunu hazır olarak alıp sonra yeni PSU alınca daha uyguna gelir.
Hocam kasayı boş verin direkt PSU değişmesi gerekiyor.
Ben zaten sıkıntısını söyledim hocamÖzelleştirmeden değiştirirsen fena zarar edersin bunu hazır olarak alıp sıfırını alınca daha uyguna gelir.
Sadece PSU kötü.Kasa az farkla NZXT H510 Elite RGB yapılsa güzel olur. Kaçırmayın derim bu fiyata.
![]()
JAHREIN-NOVA/AMD Ryzen 5 5600/ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB OC/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM
JAHREIN-NOVA/AMD Ryzen 5 5600/ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB OC/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
13 olmuş. Hala alınır mı?
Sistemin bağlantı adresini atar misiniz?Yok ben 11.8'den aldığım halde iptal edip Technopat sistemini aldım.
Sistemin bağlantı adresini atar misiniz?
Hocam izninizle yanlış anlamazsanız bazı hocalarıma danışayım. Benim bildiğim 13100 işlemci daha iyi. Akşam 2. PC’yi alacağım Allah izin verirse.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam izninizle yanlış anlamazsanız bazı hocalarıma danışayım. Benim bildiğim 13100 işlemci daha iyi. Akşam 2. PC'yi alacağım Allah izin verirse.
@Merdo34
@Uchiha Shisui
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.