R5 5600 RX 6700 XT sistem 22.600TL'ye değer mi?

RX 6700 XT diye bir kasayı ilk defa sizden duydum. FSR 3, fmf ve Hyper RX gelecek. Bunlardan haberdarsınız dime? Ayrıca 12 GB VRAM avantajı...

Bir AMD fanı ve AMD'yi çok seven biri olarak AMD'nin Fg'ye yetişmesi çok uzun zamanlar alacaktır. Ayrıca 6700XT diye bir kasa zaten yok, arkadaş öyle tabir ettiği için öyle söyledim. VRAM sadece süs gibi. Teknolojilerle desteklenmezse büyük bir ölçüt değil. Ayrıca 1080P'deki oyunlar zaten 8 GB VRAM'i kolay kolay geçmez.

Monitör para koyabilirsen bunu al: Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 1 MS 200 Hz FreeSync/G-Sync Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
RAM'i de bunu alırsan daha güzel olur ama çok fark etmez 200 TL icin: Kingston Fury Beast (KF436C17BBK2/16) 16GB ( - PttAVM.com
Anakart da sıkıntı çıkarmaz aynısını kullanıyorum RX 6700 ile.

Hocam bu monitörü almaya niyetlenmiştim fakat ghosting, ölü piksel, vb. bir sürü şikayet aldıklarını ve markayla iletişime geçmenin çok zor olduğunu öğrendim. Daha sonra Samsung Odyssey 144Hz 1ms monitör aldım. (G3 ya da G4 hangisi olduğunu hatırlamıyorum dışarıda olduğum için kontrol de edemiyorum.) Fakat bu aldığım monitörde de ghosting var ve bazen fark ettiğimde rahatsız oluyorum. Sistemi alıp kurup oynamaya başlamadan önce monitörü çok önemsemezdim fakat bütçe varsa eğer 2000-3000 TL fazla olsun 2K çözünürlükte kaliteli bir monitör olsun sonrasında şikayetçi olmazsınız diye düşünüyorum.

Hocam bu monitörü almaya niyetlenmiştim fakat ghosting, ölü piksel, vb. bir sürü şikayet aldıklarını ve markayla iletişime geçmenin çok zor olduğunu öğrendim. Daha sonra Samsung Odyssey 144Hz 1ms monitör aldım. (G3 ya da G4 hangisi olduğunu hatırlamıyorum dışarıda olduğum için kontrol de edemiyorum.) Fakat bu aldığım monitörde de ghosting var ve bazen fark ettiğimde rahatsız oluyorum. Sistemi alıp kurup oynamaya başlamadan önce monitörü çok önemsemezdim fakat bütçe varsa eğer 2000-3000 TL fazla olsun 2K çözünürlükte kaliteli bir monitör olsun sonrasında şikayetçi olmazsınız diye düşünüyorum.

4060 Ti ve 6700XT 2K için yetersiz kalır.

Bir AMD fanı ve AMD'yi çok seven biri olarak AMD'nin Fg'ye yetişmesi çok uzun zamanlar alacaktır. Ayrıca 6700XT diye bir kasa zaten yok, arkadaş öyle tabir ettiği için öyle söyledim. VRAM sadece süs gibi. Teknolojilerle desteklenmezse büyük bir ölçüt değil.

Adamlar AI çekirdekleri ile yapsalar zaten NVIDIA kadar yaparlardı. Performansı bilmeden yorum yapmamalıyız. VRAM süs gibi diyorsunuzda Diablo 4, TLOU, MW2, Warzone 2 gibi oyunlar 12 GB VRAM tüketiyor. Şahsen 4060 Ti alıp ayarları kısıkta oynamak istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00