R5 5600 RX 6700 XT sistemde CoD: Warzone 2 ayar değiştirilmesine rağmen aynı FPS'i veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
RAM
3733mhz cl18
Ekran kartı
RX 6700 XT
Anakart
MSI B450 TOMAHAWK
İşlemci
R5 5600
Merhaba, özellikle CoD Warzone 2 de bu durumu yaşıyorum, örneğin her şeyi Extreme yapınca da 100-110 arası alıyorum her şeyi Low yapıp ya da dengeli yapınca da 100-110 alıyorum. Videolarda insanlar competitive ayar yapınca FPS'leri Extreme göre oldukça yükseliyor, atıyorum bu kartla benim dengeli ayarlarda 140 falan almam lazım mesela. Neden oluyor bu durum? Acaba 5600 işlemci Low ayarlarda yüksek FPS için yeterli gelmiyor olabilir mi?

@deadfellow

Son düzenleme:
Rekabetçi oyunlar işlemci performansına göre FPS veriyor bende de R5 5500 var Valorant da düşüktede aynı veriyor yüksektede aynı veriyor bir şey fark etmiyor :D

UCLK senkronize mi MCLK ile?

Bulduğun videoları atabilir misin?

Ayrıca kendi sisteminle çektiğin bir videoyu.

Ya reis bende Ryzen 7 7700X, B650 Tomahawk anakart, G.Skill Neo 32 GB 6000MHz RAM'li sistemim var. Güzel bir rehber yapsan OC hakkında biraz bilgilensek cok iyi olur :) BIOS'a giriyorum bir şey yapmadan geri çıkıyom :d

Ya reis bende Ryzen 7 7700X, B650 Tomahawk anakart, G.Skill Neo 32 GB 6000MHz RAM'li sistemim var. Güzel bir rehber yapsan OC hakkında biraz bilgilensek cok iyi olur :) BIOS'a giriyorum bir şey yapmadan geri çıkıyom :d
Her anakartın BIOS arayüzü farklı olduğu için böyle bir rehber yapmam maalesef çok zor :)

Hocam bahsettiğiniz şeyler ne anlama geliyor bilmiyorum ramleri sizin diğer konuda önerdiğiniz değerler ile oc yapmıştım. Bahsettiğim video bu :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burda arkadaşın oynadığı diğer oyunlar cs go rdr 2 gta v vs hepsini denedim bu arkadaşla birebir aynı fps alıyorum özellikle csgoda lowda aldığı değerler ile benim değerlerim birebir aynı, ama sadece warzone 2 de 100 max 110 alıyorum adam 140 civarı alıyor. Ve arkadaş ayarları dengeli yapmış bende ayarları dengeli yapıp deniyorum ama dediğim gibi extreme de yapsam lowda yapsam fps aynı değişmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı