R5 5600 RX 6700XT toplama sistem iyi mi?

Tek başına 550W yeterli ama bütçen varsa daha yükseğini almanda fayda var. Aşağıdaki iki ürünü eklersen çok iyi bir sistem almış olursun. Özellikle anakart tam istediğimiz özelliklere sahip. Bunlarla beraber 18.500 TL gibi bir para yapıyor.

Eki Görüntüle 1812308 Eki Görüntüle 1812305
Evet bu sistem daha mantıklı oldu. Peki PSU'ya güvenilir mi? Ya da ileride kasanın egzoz fanını rgb yapmak istesem zor olur mu?

Evet bu sistem daha mantıklı oldu. Peki PSU'ya güvenilir mi? Ya da ileride kasanın egzoz fanını rgb yapmak istesem zor olur mu?
PSU iyi bir marka, bir SilverStone değil ama Rampage gibi adi ürün de değil. İşini misli misli görür ama teknolojik ürün olduğunu unutmamakta fayda var. Fan konusunda da kasanın fan yuvaları standart olarak 12 cm (120 mm), yani her yerde bulabileceğin tipte. RGB kontrolünü soruyorsan da o anakartını ilgilendiren bir konu ki anakartında böyle bir özellik, bunun için bir port mevcut. Gerekli ekipmanı alırsan tek fan kontrol etmektense birden fazla ARGB ya da FRGB fan aldığında rahatça kullanırsın.

PSU iyi bir marka, bir SilverStone değil ama Rampage gibi adi ürün de değil. İşini misli misli görür ama teknolojik ürün olduğunu unutmamakta fayda var. Fan konusunda da kasanın fan yuvaları standart olarak 12 cm (120 mm), yani her yerde bulabileceğin tipte. RGB kontrolünü soruyorsan da o anakartını ilgilendiren bir konu ki anakartında böyle bir özellik, bunun için bir port mevcut. Gerekli ekipmanı alırsan tek fan kontrol etmektense birden fazla ARGB ya da FRGB fan aldığında rahatça kullanırsın.
Hocam tekrardan bütün tavsiyelerin için teşekkürler. Yine aynısı oldu sistemi karar kılmıştım , almak için girdiğimde 24k olduğunu gördüm.

Ekran kartın ve işlemcin PCIe gen 4 destekliyor. Anakart da desteklerse daha yüksek hızda bant genişliği elde edebiliyorsun. Ekran kartları X16 arabirimini kullanıyor. 2 katından daha fazla hız söz konusu. Ha bunun bana ne yararı var diyebilirsin :D Bu da elindeki bileşenlerin tüm özelliklerinden yararlanabileceğin anlamına geliyor. Zaten sistemi almakla iş bitmiyor. Smart Access Memory olayını araştırmanı tavsiye ederim. Aşağıya 2 tane video bıraktım başlangıç olması açısından.

Eki Görüntüle 1812194

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son bahsettiğimiz sistem tekrar eski fiyatına dönünce almıştım ve bugün elime ulaştı. Bios güncellemesini yaptım ve software ile driverleri yükledim. Yapmam gereken başka ayar var mı?

Son düzenleme:
Son bahsettiğimiz sistem tekrar eski fiyatına dönünce almıştım ve bugün elime ulaştı. Bios güncellemesini yaptım ve software ile driverleri yükledim. Yapmam gereken başka ayar var mı?
Hayırlı olsun. Software'den kastın nedir? Driver Booster veya bunun gibi bir program kullandıysan tüm sürücüleri güvenli modda kaldırıp hepsini kendi sitesinden tek tek indirmelisin. Driver Booster ve bunun gibileri virüsten başta bir şey değildir.

Hayırlı olsun. Software'den kastın nedir? Driver Booster veya bunun gibi bir program kullandıysan tüm sürücüleri güvenli modda kaldırıp hepsini kendi sitesinden tek tek indirmelisin. Driver Booster ve bunun gibileri virüsten başta bir şey değildir.
Teşekkürler. Amd software ile driverları indirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı