Elektronik R5 5600 - RX 6750 XT sistem 23.834TL

• Konuyu başlatan losxy0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.580
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orası öyle, geçen adam atmış 1660 sistem 15K'ya alayım mı diyor. Dedim ne yapıyorsun ya, sen bunu bu fiyata alırsan ömrü hayatında başka bir kazık yemessin dedim.

Biraz bekleyip YouTube'dan fırsat kovalasa 16k ya 4060 sistem çikiyor

Neden 3 yıllık, ya da diyelim 2 yıllık sistemler, 2-3 ay önce çıkan sistemlerle aynı fiyatta satılıyor, onu da anlamıyorum. Ama artık herkes sadece klavyedeki tuşlara basıyor; kim enayi alırsa mantığı var.
Yeni seri çıkınca eski serinin fiyatı düşse iyi 3090 35k 4070ti 30k ve 4070ti daha iyi neden 3090i o fiyata alsın ki biri

Yeni seri çıkınca eski serinin fiyatı düşse iyi 3090 35k 4070 Ti 30k ve 4070 Ti daha iyi neden 3090i o fiyata alsın ki biri

Bu saatten sonra çok ucuz olmadığı sürece RX 6000 serisi ve RTX 3000 serisi 2. el alınır, 12-13 bine RTX 3090 bulunuyor piyasada. Araştır, iyiyse al, kaçırma. Zaten sıfır 30-35k, yarının daha üstü para cebinde kalsın. Kimisi 2. ele güvenmiyor, ama ne olursa olsun sıfır almak istiyor. Kişilerin tercihlerine saygı duymak lazım; para varsa alıyor, para olmasa 1 TL vermemek için çabalar zaten.

Bu siteden Tuna Tavus bilgisayar toplamıştı. Güvenilir site yani, eğer NVIDIA ekran kartı kullanmak istemezseniz bu sistemi alabilirsiniz. Soğutma ekleyerek alabilirsiniz:
AMD R5 5600-ASUS DUAL RX 6750XT OC-PRIME ANAKART-XPG 16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda (not: Sistem AMD ekran kartı isteyen kullanıcılar içindir.)

@Xoloth beğenmeme sebebiniz nedir hocam? Yanlışım var ise söyleyin öyle aşırı fazla bilgim yok çünkü :D
Bende 6750xt kullanıyorum senin gibi amd 5600x ile birlikte alacaktım o sıra nasip olmadı alamadım elime i5 12400f olan Bi sistem geçti ve performans olarak 5600xden daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Eğer alacağın yerde özelleştirme kısmı varsa işlemciyi kesinlikle intel al sıcaklık değerleri falanda iyi stok fanlar bile yetiyor öyle söyleyeyim ekstra bir sıvı soğutmaya gerek kalmaz.

Bu siteden tuna tavus bilgisayar toplamıştı. Güvenilir site yani, eğer NVIDIA ekran kartı kullanmak istemezseniz bu sistemi alabilirsiniz. Soğutma ekleyerek alabilirsiniz:
AMD R5 5600-ASUS DUAL RX 6750XT OC-PRIME ANAKART-XPG 16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda (not: Sistem AMD ekran kartı isteyen kullanıcılar içindir.)

@Xoloth beğenmeme sebebiniz nedir hocam? Yanlışım var ise söyleyin öyle aşırı fazla bilgim yok çünkü :D

Bilginiz yoksa paylasmayin hocam. Bilmeyen insanlar gorup sipariş veriyor ve kazik yiyor.

Tamamdır. Kusura bakmayın AMD ekran kartları konusunda fazla bilgili değilim :D

Bilginiz yoksa paylasmayin hocam. Bilmeyen insanlar gorup sipariş veriyor ve kazik yiyor.

Hayır bilgim var. Fakat AMD ekran kartı konusunda aşırı bilgim yok.

Bu siteden tuna tavus bilgisayar toplamıştı. Güvenilir site yani, eğer NVIDIA ekran kartı kullanmak istemezseniz bu sistemi alabilirsiniz. Soğutma ekleyerek alabilirsiniz:

Çok çok kusura bakmayın arkadaşlar. AMD ekran kartı konusunda aşırı iyi bilgim olmadığı için kötü öneri yapmışım. Başka sistemler tercih edebilirsiniz, iyi günler :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı