R5 5600 - RX 7700 XT hazır sistem alınır mı?

Alınır.

DDR5 sistem şu anda hiçbir şey ifade etmez bu sistemi alırsın 5-10 sene aralığında kullanırsın.
Daha sonra da yeni alacağın sistem DDR5 olur zaten.

Alınır ancak DDR5'e yönelmeniz daha iyi olur.

Alınır.

DDR5 sistem şu anda hiçbir şey ifade etmez bu sistemi alırsın 5-10 sene aralığında kullanırsın.
Daha sonra da yeni alacağın sistem DDR5 olur zaten.

AM4 Zaten ölü bir soket artık, r5 5600'ü 5-10 sene kullanmasının imkanı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle 5K farka değer.

Aynen.

10 sene mi :D abartın isterseniz. 5700x3D için bile 4-5 sene daha gider diyorlar. PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi 5K farkla DDR5 sistem alınabiliyor zaten?

Dostum Türkiye şartlarından bahsediyoruz. Normalde 5 senede bir sistem değişmesi gerektiğini ben de biliyorum...

Alınır ancak DDR5'e yönelmeniz daha iyi olur.

AM4 zaten ölü bir soket artık, R5 5600'ü 5-10 sene kullanmasının imkanı yok.

5 sene rahat kullanır. Türkiye de yaşıyoruz ekonomik sorunlarınız yoksa her sene sistem değiştirin zaten biraz mantıklı konuşun. Adamın belki durumu yok.

Aynen

Dostum Türkiye şartlarından bahsediyoruz. Normalde 5 senede bir sistem değişmesi gerektiğini ben de biliyorum...

5 sene rahat kullanır. Türkiye de yaşıyoruz ekonomik sorunlarınız yoksa her sene sistem değiştirin zaten biraz mantıklı konuşun. Adamın belki durumu yok.

Adamın durumu ile bilgisayarın ömrünün alakası ne?
Bilgisayar ekonomik duruma göre ömür mü uzatıyor sanki? Soket zaten ölü, En fazla 5 sene gider, sonrasında bilgisayar acı çekmeye başlar zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı