R5 7500F - RX 7700 XT hazır sistem alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha iyi ama gerek yok.

Nerelerde söylenmiş bunlar. Link paylaşın.

Konu ile ilgili onlarca yazı okudum birçok forumda. Ve enarmax önermeyenler de olmuştu.
Bir taraf PC hocası seçtii değişmeye gerek yok diyor diğer taraf ise özelleştirme ile değiştirin.
O yüzden söylemek istedim. Hazır sistem alan birçok kişi benim gibi PC'den çok anlamadığı için alıyor. Almışken daha sonradan sorunlarla uğraşmak biraz daha iyi tercih etmek mantıklı

İyidir, ama gerek yok.

FSP'de kaliteli, Corsair'da.
Ancak enermax kötü değil, değiştirmeye gerek yok.
Kötü olsa önermeyiz.

Dostum, kötü diyen kişileri söylemiyorsun.
PSU gayet iyi, ne dememi bekliyorsun.
Corsair kadar kaliteli değil, Rampage gibi markalar kadar da kötü değil.
Sorun çıkarmaz yani.
Teşekkürler

Konu ile ilgili onlarca yazı okudum birçok forumda. Ve enarmax önermeyenler de olmuştu.
Bir taraf PC hocası seçtii değişmeye gerek yok diyor diğer taraf ise özelleştirme ile değiştirin.
O yüzden söylemek istedim. Hazır sistem alan birçok kişi benim gibi PC'den çok anlamadığı için alıyor. Almışken daha sonradan sorunlarla uğraşmak biraz daha iyi tercih etmek mantıklı
Yani ben corsairin daha iyi olduğunu bildiğim için Corsair seçtim enermax gibi markaları duymadım biraz araştırma yaparakta Corsair kalitesjni belli ediyor kasa çok sağlam özellikle

Yani ben Corsair'in daha iyi olduğunu bildiğim için Corsair seçtim enermax gibi markaları duymadım biraz araştırma yaparakta Corsair kalitesjni belli ediyor kasa çok sağlam özellikle

Kasa konusunda FSP tekelleşmiş bir marka, FSP'de yapabilirdiniz.

Yani ben Corsair'in daha iyi olduğunu bildiğim için Corsair seçtim enermax gibi markaları duymadım biraz araştırma yaparakta Corsair kalitesjni belli ediyor kasa çok sağlam özellikle

Corsair'in o kasası ne kadar güzel bilmiyorum fakat bence içiniz böyle rahat ediyorsa en güzeli.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Yine de tavsiyem, almadan önce forumlarla sormanız.

Ben Corsair kasayı çok istiyordum o yüzden onu yaptım
Markası için değil full mesh ızgara ve fan kontrolcüsü olduğu için tasarımı da çok iyi zaten

Corsair'in o kasası ne kadar güzel bilmiyorum fakat bence içiniz böyle rahat ediyorsa en güzeli.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Yine de tavsiyem, almadan önce forumlarla sormanız.
Evet öyle yapıyorum zaten

Markası için değil full mesh ızgara ve fan kontrolcüsü olduğu için tasarımı da çok iyi zaten

FSP tercih etmeyi düşündünüz mü peki? Enarmax ile FSP arasında 1200 TL
FSP ile Corsair arasında da 800 TL fark var. Sistem geldiğinde inceleme konusu açar mısın?

Evet ben de en başta onu düşündüm fakat sizin dediğiniz gibi oldu 7800XT özelleştirince fiyat bayağı uçtu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı