R5 5600 RX 7700XT sistem sürekli açılıp kapanıyor

Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birkaç kere denedikten sonra Windows düzgün çalışmıyor gibi bir hatada alıyorum. BIOS'a falan girebiliyorum istersem. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl çözülür bu sorun?

@alperen safa zengin PC'yi Güvenli Mod'da açıp ekran kartı sürücülerini kaldırın.

@alperen safa zengin PC'yi güvenli Mod'da açıp ekran kartı sürücülerini kaldırın.

Sorun ekran kartında mı diyorsunuz yani.

İhtimal hocam. Fakat son kurduğunuz sürücü veya yazılım da olabilir. Dilerseniz kurtarma ekranında "Sistem geri yükleme" deneyin. Önceden oluşturulmuş dönüşüm noktası varsa geri dönecektir.

İhtimal hocam. Fakat son kurduğunuz sürücü veya yazılım da olabilir. Dilerseniz kurtarma ekranında "sistem geri yükleme" deneyin. Önceden oluşturulmuş dönüşüm noktası varsa geri dönecektir.

Bilgisayarı kullanırken bir anda kapattı kendini böyle oldu yeni driver falan kurmadı herhalde o sırada oyun oynuyordum.

Hocam siz önce güvenli Mod'a girebiliyor musunuz ona bakalım.

Ayrıca ben ekran kartı sorunlu demiyorum, sürücüler sorunlu olabilir diyorum.

Bakayım bir hemen.

Güvenli modda açıldı hocam ne yapayım şimdi.

Hocam güvenli modda açtım ama DDU kaldırma programını indirmek için internet bağlantısına sahip değilim güvenli modda ne yapmam gerekiyor.

Son düzenleme:
1753039356756.png

Bu ekranda 5 tuşuna basın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı