R5 5600 RX 9060 XT sistemle R7 7800x3D RTX 3080 Ti sistem takası mantıklı mı?

emirkuru5

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşla sistemleri takas yapacağız ve üzerine 18500 TL nakit ekleyeceğim. Bendeki sistem şu:

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Ekran Kartı: Sapphire RX 9060 XT Pure
Anakart: Asrock A520M-HVS (AM4, 4600 MHz OC, mATX)
RAM: G.Skill Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz CL18 DDR4
Kasa / PSU: DeepCool CC560 + PF550 550W 80 Plus
Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2

Arkadaşın sistemi:

Corsair 750w PSU
Lian Li Lancool 216 kasa
Msi B650M Gaming Plus WiFi anakart
Patriot Viper Venom DDR5 7000 MHz 32 GB RAM
Nzxt Kraken X53 sıvı soğutma
7800X3D
Zotac Amp Holoblack 3080 Ti

Aradaki ödeyeceğim 18500 TL mantıklı mı? Vereceğim fiyat kaç olmalı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı değişimi hakkında ne düşünüyorsunuz hocam geriye gitmek gibi oluyor sanki birkaç karşılaştırma videosu izledim de çok iç açıcı gelmedi bana.
Takas yapacağınız adamın ekran kartı hariç tüm parçaları sizden daha iyi. Ekran kartları da yakın performanstadır diye düşünüyorum. Yine bir iki tane benden daha iyi bilenin cevaplaması daha doğru olur. Bir de sistemin ne kadar temiz olduğunu biliyor musunuz ?

Takas yapacağınız adamın ekran kartı hariç tüm parçaları sizden daha iyi. Ekran kartları da yakın performanstadır diye düşünüyorum. Yine bir iki tane benden daha iyi bilenin cevaplaması daha doğru olur. Bir de sistemin ne kadar temiz olduğunu biliyor musunuz ?
Evet biliyorum geçen sene sıfır alındı çoğu, ekran kartı daha yeni ikinci el alındı.

Mantıklı. 18 bin TL'ye DDR'e geçiyorsun.
DDR5'e geçmek o kadar önemli mi hocam ben sistemimden memnunum aslında onu ayırt etmeye çalışıyorum zaten. Eğer çok önemli derseniz takas mantıklı sanırım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı