R5 5600 + RX6600 setup kaç TL'ye satılabilir?

Niyetleri nedir bilemem tabii neden 10k olduğunu. Şahsen küçümseme iç güdüsü olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bu bir pazar. Kendi istatistik bir yapısı var. Serbest piyasa olsa bile bir arz talep eğrisi var, bir tablosu var.
Artık kedi ulaşamadığı ete mundar der kafası mı yoksa kendileri çok mu zengin bilemem.

Bence küçümsemeden çok insanların nereden kâr ederim, nereden fiyat kırarım düşüncesi ile hareket etmesinden kaynaklanıyor gibi.

Bence küçümsemeden çok insanların nereden kâr ederim, nereden fiyat kırarım düşüncesi ile hareket etmesinden kaynaklanıyor gibi.
Sahibinden veya Letgo için doğru ama Technopat gibi forumlarda denmesini kast ediyorum. Sonuçta biz burada alıcı değiliz, tavsiye vereniz.

Aynen öyle hocam. Bir de genelde al-sat yapanlar dip fiyat veriyor. Adamın ilanlarına giriyorum bana 10k teklif verdiği sistemin benzerini veya daha düşüğünü 15kdan aşağı satmıyor.
Hocam işin içinde para döndüğü zaman birşey diyemeyiz. Ben bu forumdaki ölü fiyat verenleri kast ediyorum. Sonuçta alıcı değil bu insanlar.

Sahibinden veya Letgo için doğru ama Technopat gibi forumlarda denmesini kast ediyorum. Sonuçta biz burada alıcı değiliz, tavsiye vereniz.

Hocam işin içinde para döndüğü zaman bir şey diyemeyiz. Ben bu forumdaki ölü fiyat verenleri kast ediyorum. Sonuçta alıcı değil bu insanlar.

O konuda haklı olabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı