R5 5600, RX6600 sistem alınır mı?

omer.y.y

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 | MSI A520M PRO | G.SKILL RipjawsV DDR4-3200Mhz (8x2) | ASROCK AMD Radeon RX 6600 Challenger D 8GB | XPG SX8200 Pro 512GB M.2 3500-2300MB/s SSD | VENTO Neptune VG07F | FSP HYPER 650W 80+ PRO 650W 80+ BRONZE

Arkadaşlar bu sistem gerçekten güzel ama iki sıkıntı var; kasa ve PSU.
Bu fiyat bandında bir sistem önerebilir misiniz? Daha önce de konu açtım ama bu kasa aklımdan çıkmadı.
Sizce yakın bir tarihte (bu hafta sonuna kadar) buna benzer daha iyi bir kasa ve PSU bulunan bir hazır sistem ortaya çıkar mı?
Çok ikilemde kaldım kafayı yiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlar bu sistem gerçekten güzel ama iki sıkıntı var; kasa ve PSU.
Bu fiyat bandında bir sistem önerebilir misiniz? Daha önce de konu açtım ama bu kasa aklımdan çıkmadı.
Sizce yakın bir tarihte (bu hafta sonuna kadar) buna benzer daha iyi bir kasa ve PSU bulunan bir hazır sistem ortaya çıkar mı?
Çok ikilemde kaldım kafayı yiyeceğim.

PSU genelde hespinde kötü para ekleyip alsanız daha iyi.

Ryzen 5 5500, RX 6650 XT sistem var bende. Gayet memnunum. Oyunlarda falan hiç problem yaşamadım.

Hocam sıkıntı zaten işlemci değil asıl problemimiz PSU ve Kasa.

Merhaba kardesim. Hepsini ikinci el geç, 6600 yerine ikinci el Intel Arc A750 al, 5600 yerine 5600X veya 5700/X al ayni paraya denk gelir fakat daha sağlam sistem olur.

En iyisi kasayı alın gelem PSU'yu sökün satın para koyup güzel bir şey alın.

Hocam ben de diyorum ki; hiç bunlarla uğraşmayayım hafta sonuna kadar bekleyip bir fırsat çıkarsa bir sistem kapmayı planlıyorum belki Gaming gecesi'nde falan bir sistem denk gelir belli mi olur?

AMD RYZEN 5500-GIGABYTE RADEON RX 6600 EAGLE 8G-A520M K-XPG 16GB-KIOXIA 500GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda

İşlemci 5600 seçilip alınabilir. Yalnız stok fan yerine hava soğutma şart.

İleri de upgrade yaparım diyorsanız 650 watt ve üstü kasaları seçmeniz de fayda var.

İstiyorum ki; parçalar aynı olsun sadece kasa ve PSU daha iyi olsun fiyat şişmesin amacım o.
Hocam o sistem yerine bunu alıp özelleştirmek çok çok daha mantıklı ama benim derdim başka.

Hocam ben de diyorum ki; hiç bunlarla uğraşmayayım hafta sonuna kadar bekleyip bir fırsat çıkarsa bir sistem kapmayı planlıyorum belki Gaming gecesi'nde falan bir sistem denk gelir belli mi olur?

İstiyorum ki; parçalar aynı olsun sadece kasa ve PSU daha iyi olsun fiyat şişmesin amacım o.
Hocam o sistem yerine bunu alıp özelleştirmek çok çok daha mantıklı ama benim derdim başka.

Kasa gayet güzel ama PSU'lar hepsi aynı hazırlarda güzel gelmiyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı