R5 5600, RX6600 sistem alınır mı?

Merhaba kardesim. Hepsini ikinci el geç, 6600 yerine ikinci el Intel Arc A750 al, 5600 yerine 5600X veya 5700/X al ayni paraya denk gelir fakat daha sağlam sistem olur.

Hocam ilk defa şahsıma ait bir bilgisayarım olacak o yüzden tek kullanıcısı ben olmak istiyorum.
Ayrıca Arc A750 olan sistemler ucuz onun için 2.ele gerek yok bence.
Örnek:

Hocam ilk defa şahsıma ait bir bilgisayarım olacak o yüzden tek kullanıcısı ben olmak istiyorum.
Ayrıca Arc A750 olan sistemler ucuz onun için 2.ele gerek yok bence.
Örnek:

Bu işlemci nedir biliyor musun? Dönercide dürüm alırsın da ortası yırtıktır, buna rağmen sosundan ötürü lapa olmuştur ve ekmek elinde dağılıyordur yerken. İşte ikisi aynı. Tat alırsın ama keyif alamayacaksın. Teknolojik ve de elektronik eşyalar nasıldır biliyor musun, yanmadıkça çalışır durumdaysa ya sen ya o ölünceye kadar biriniz hala ayaktadır. Nice sıfır işlemciler ekran kartları sorunlu çıkmıştır garanti kapsamına da dahil olmuyor ve sahibini uğraştırır. Bazısını mutlu eder bazısını kahreder hazır kasalar ve de toplamalar. Ne olacak be kardeşim ilk defa kuracaksın diye cidden sıfır almana gerek yok. Samimi söylüyorum 5700X A750 al çok mutlu olacaksın. He eğer dersen ki bir kere alacağım sağlam alayım o zaman beni dinle 5800xd ile 5700xd ile arasında performans açısından yüzde 3-5 fark var. Sıfırı 13.000 iken, ikinci eli en ucuzu 9.500 TL, 5700x3D ise sıfırı 8000TL. ARC750 yok mu RTX 3060, RX 7600 gibi ekran kartı. Şimdi bazısı çıkıp ne diyor la bu diyebilir. Fakat oyun performansında bu kart aynen dediğim gibi. İkinci eli de 5K baktım şu an. 5000+8000 eder 13K üstelik diğer her şeyi de ikinci elden alırsan soğutucu kasa PSU vs eeeen fazla 20k ile bitirirsin sistemi ama unutma ki göstermiş olduğun sistemlerin hepsinden en az 100FPS fazla alacaksın.

Arkadaşlar bu sistem gerçekten güzel ama iki sıkıntı var; kasa ve PSU.
Bu fiyat bandında bir sistem önerebilir misiniz? Daha önce de konu açtım ama bu kasa aklımdan çıkmadı.
Sizce yakın bir tarihte (bu hafta sonuna kadar) buna benzer daha iyi bir kasa ve PSU bulunan bir hazır sistem ortaya çıkar mı?
Çok ikilemde kaldım kafayı yiyeceğim.
Yeni aldım hocam gayet memmunum ama ssd yi 1tb yapmanızı öneririm

Yeni aldım hocam gayet memmunum ama ssd yi 1tb yapmanızı öneririm
PSU'dan memnun musun hocam? Zaten alırsam çok uzun süreli kullanmam .
Belli bir süre sonra satıp yerine FSP almayı ya da muadili bir şey almayı düşünürüm.

Arkadaşlar bu sistem gerçekten güzel ama iki sıkıntı var; kasa ve PSU.
Bu fiyat bandında bir sistem önerebilir misiniz? Daha önce de konu açtım ama bu kasa aklımdan çıkmadı.
Sizce yakın bir tarihte (bu hafta sonuna kadar) buna benzer daha iyi bir kasa ve PSU bulunan bir hazır sistem ortaya çıkar mı?
Çok ikilemde kaldım kafayı yiyeceğim.
Aynı sistemi kullanıyorum 1hafta önce aldım gayet memnunum psu ile hiç sıkıntı yaşamadım sorunuz varsa sorun

Gün boyu pcden oyun oynadım psunun hiç sıkıntısı olmadı birşey olcağınıda zannetmem

Aynı sistemi kullanıyorum 1hafta önce aldım gayet memnunum PSU ile hiç sıkıntı yaşamadım sorunuz varsa sorun.

Gün boyu PC'den oyun oynadım PSU'nun hiç sıkıntısı olmadı bir şey olcağınıda zannetmem.

Malumunuz sistemin PSU'su diğer markalara göre patlama risksi daha yüksek oluğu söyleniyor.

Yok hocam zaten ben bir pazar bir de cumartesi Full oynuyorum sabahtan akaşama akşamdan sabaha kadar hafta içide akşamları oynuyorum bu arada PSU ısısına bakılıyor mu?

Hocam yanlış bilmiyorsam bir yazılımsal olarak bakılmıyor. Kendiniz ölçüm aletleriyle manuel olarak bakmanız gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı