R5 5600 - RX7600 sistemde görüntü birbirine giriyor

univac

Centipat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6 aydır belki daha fazla zamandır görüntü hep böyle oluyordu, ben de Wallpaper Engine yüzünden oluyor diye düşünüp bir şey yapmamıştım. Temiz kurulum yaptım, güncel sürücüyü kullanıyorum ve sorun aynı. Alt Tab yaptığımda böyle oluyor. Bazen sadece tarayıcıdayken de böyle oluyor. GPU arızasından şüpheleniyorum. Sebebi ne olabilir?

R5 5600, RX7600, 32 GB RAM, 1TB SSD, 550W PSU.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

6 aydır belki daha fazla zamandır görüntü hep böyle oluyordu, ben de Wallpaper Engine yüzünden oluyor diye düşünüp bir şey yapmamıştım. Temiz kurulum yaptım, güncel sürücüyü kullanıyorum ve sorun aynı. Alt Tab yaptığımda böyle oluyor. Bazen sadece tarayıcıdayken de böyle oluyor. GPU arızasından şüpheleniyorum. Sebebi ne olabilir?

Monitörde gürüntü düzgünleştirmeyi açınca bazı oyunda görüntü hatası oluyordu ve kapatınca bu düzeliyordu belki böyle bir şeyde olabilir ayarlarınızı bir kontrol edebilir misiniz?

Hocam benim sistem de aynı ve bende de ara sıra oluyor, sorunu çözebilirseniz beni de etiketler misiniz?

MSI monitörde profesyonel>görüntü iyileştirme ve diğer şeyleri de kapatıp deneyin HDCR MPRT mavi ışık gibi şeyler.

Bir de adrenalin uygulamasını standart ayarlarda kullanın oyun ile ilgili ayarları oyunun içindeki ayarlar menüsünden yapın adrenalin uygulamasından değil. Bu şekilde denemenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı