980 Pro gayet iyi bir SSD'dir ama genel olarak standart kullanıcı için biraz "overkill" olabilir. Eğer çok yoğun şekilde zaman = para şeklinde çalışacağınız bir bilgisayar olmayacaksa bu, SSD'yi aşağıdakiyle değiştirmeni öneririm. Aradaki hız farkı, herhangi bir casual gamer için önemsenecek bir fark değil.
Silicon Power 1 TB SP01KGBP44US7005 M.2 PCI-Express 4.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Anakart bence bu işin iskeleti. son upgrade edilecek ekipman olmalı bu. O seçtiğin son derece giriş seviyedir. 2 ram slotlu modeller bence hiç mantıklı değil günümüzde. Hazır ssd'den toplam tutarı aşağı çekmişken oradaki hakkımızı bence aşağıdaki anakarta harcamalıyız. Bu modeli ben de geçenlerde biraz daha ucuza aldım. hala bu fiyata satıldığına inanamıyorum ve öneriyorum, güzel bir üründür. İleride R5 5900'lere geçsen bile üzmez. teknik speclerine videolardan bakarsın.
MSI Mag B550m Mortar Amd B550m Soket Am4 Ddr4 4400(OC) M.2 Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
RAM'de de seçiminiz kötü değil ama aynı fiyata aşağıdaki Crucial klasik daha iyidir.
En ucuz Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram özelliklerini incele, 3.508,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kalan ekipmanlar, kasa, soğutucu vs gayet uygun seçim. GPU'ya bir şey diyemiyorum malum fiyatlar çok oynak, o size kalmış.