PhoenixIV Yoctopat Katılım 24 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 20:55 #1 RAM Corsair 3200 mhz Ekran kartı Sapphire RX 6600 Anakart Asus B550M-K İşlemci AMD R5 5600 Merhaba, Bilgisayar tüm çabalarıma rağmen açılmıyor. Sistem özellikleri: R5 5600 işlemci ASUS B550M-K anakart Sapphire RX 6600 ekran kartı Corsair 4×8 GB RAM NZXT C650 Gold PSU MSI M100R kasa Denediklerim: BIOS pili sök-tak PSU kablosu takılı değilken güç düğmesine uzun basma Uzay montaj kurulum RAM sök-tak ve sadece 1 tanesini takma İşlemci sök-tak Ekran kartı sök-tak Yardımlarınızı bekliyorum. Video aşağıdadır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba, Bilgisayar tüm çabalarıma rağmen açılmıyor. Sistem özellikleri: R5 5600 işlemci ASUS B550M-K anakart Sapphire RX 6600 ekran kartı Corsair 4×8 GB RAM NZXT C650 Gold PSU MSI M100R kasa Denediklerim: BIOS pili sök-tak PSU kablosu takılı değilken güç düğmesine uzun basma Uzay montaj kurulum RAM sök-tak ve sadece 1 tanesini takma İşlemci sök-tak Ekran kartı sök-tak Yardımlarınızı bekliyorum. Video aşağıdadır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.020 Çözümler 81 Yer Başkent Cuma 20:59 #2 Ekran kartını sök dene. Sistemde kısa devre var gibi. Artı 0 Eksi
KS KS PhoenixIV Yoctopat Katılım 24 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 21:04 #3 AceTeq dedi: Ekran kartını sök dene. Sistemde kısa devre var gibi. Genişletmek için tıkla... Merhaba, denedim zaten bunu. Artı 0 Eksi
AceTeq dedi: Ekran kartını sök dene. Sistemde kısa devre var gibi. Genişletmek için tıkla... Merhaba, denedim zaten bunu.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.020 Çözümler 81 Yer Başkent Cuma 21:10 #4 Sök-tak değil, sök tak(ma). Görüntü almana gerek yok. Direkt kapanma sorununu bulmamız lazım. Artı 0 Eksi
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.052 Çözümler 13 Cuma 21:10 #5 Ne yaptınız da sistem açılmamaya başladı? Yoksa sistemi yeni mi topladınız? Artı 0 Eksi
KS KS PhoenixIV Yoctopat Katılım 24 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 21:17 #6 FutureLight dedi: Ne yaptınız da sistem açılmamaya başladı? Yoksa sistemi yeni mi topladınız? Genişletmek için tıkla... Bir anda oldu. Sistemi kuralı 3 seneye yakın oldu. AceTeq dedi: Sök-tak değil, sök tak(ma). Görüntü almana gerek yok. Direkt kapanma sorununu bulmamız lazım. Genişletmek için tıkla... Uzay montajda denedim. O da işe yaramadı maalesef. Artı 0 Eksi
FutureLight dedi: Ne yaptınız da sistem açılmamaya başladı? Yoksa sistemi yeni mi topladınız? Genişletmek için tıkla... Bir anda oldu. Sistemi kuralı 3 seneye yakın oldu. AceTeq dedi: Sök-tak değil, sök tak(ma). Görüntü almana gerek yok. Direkt kapanma sorununu bulmamız lazım. Genişletmek için tıkla... Uzay montajda denedim. O da işe yaramadı maalesef.
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.052 Çözümler 13 Cuma 21:23 #7 PhoenixIV dedi: Bir anda oldu. Sistemi kuralı 3 seneye yakın oldu. Genişletmek için tıkla... PSU'yu Manuel olarak çalıştırıp düzgün elektrik gelip gelmediğini ölçen cihazlar var, tam bilgiye hakim değilim ama isterseniz bunu yapabilecek birilerini bulursunuz şehirlerde falan. En azından ihtimal elemek için. Artı 0 Eksi
PhoenixIV dedi: Bir anda oldu. Sistemi kuralı 3 seneye yakın oldu. Genişletmek için tıkla... PSU'yu Manuel olarak çalıştırıp düzgün elektrik gelip gelmediğini ölçen cihazlar var, tam bilgiye hakim değilim ama isterseniz bunu yapabilecek birilerini bulursunuz şehirlerde falan. En azından ihtimal elemek için.