Selamlar herkese iyi günler. Bugün ilk bilgisayarımı toplayarak almaya karar verdim. Ekonomi gereği biraz fiyat performans ürünü olmasını istiyorum. Genel olarak FPS tarzı oyunlar oynuyorum Valorant-CS-CoD artık kendi bilgisayarim olacağı için hikayeli oyunlara da başlamak istiyorum. Bu yüzden de ortalama kasmadan düzgün bir şekilde oynatacak bilgisayara ihtiyacım var. Kafamda bazı donanımları belirledim ama çok fazla bilgim yok bu yüzden de bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Öncelikle:
Anakart: MSI B450 Gaming Plus Max AMD AM4 DDR4 ATX anakart.
İşlemci: Amdryzen 5 5600 3,5 GHz 32 MB cache AM4 işlemci.
RAM: Xpgadata XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 RAM AX4U32008G16A-SR30
Şu an da kafamda belirlediklerim bunlar ekran kartını yine ekonomi gereği 2. el almayı düşünüyorum. Gigabyte GTX 1660 Super sizce bunlar nasıl uyumlu mudur? Uyumlu ise geri kalan donanımlardan hangilerini önerirsiniz? Önerilerinizi bekliyorum hepsini okuyacağım şimdiden teşekkürler.
Anakart: MSI B450 Gaming Plus Max AMD AM4 DDR4 ATX anakart.
İşlemci: Amdryzen 5 5600 3,5 GHz 32 MB cache AM4 işlemci.
RAM: Xpgadata XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 RAM AX4U32008G16A-SR30
Şu an da kafamda belirlediklerim bunlar ekran kartını yine ekonomi gereği 2. el almayı düşünüyorum. Gigabyte GTX 1660 Super sizce bunlar nasıl uyumlu mudur? Uyumlu ise geri kalan donanımlardan hangilerini önerirsiniz? Önerilerinizi bekliyorum hepsini okuyacağım şimdiden teşekkürler.