R5 5600 sistem Fortnite'de düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Woldierr

Decapat
Yer
Rusya, Ufa.
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
sandisk
Ekran kartı
3060ti
Anakart
b550m-a
İşlemci
Ryzen 5 5600
Selam, Fortnite başlamayı düşündüm fakat oyunu drop, kasmadan oynayamıyorum her şeyi destansı çekiyorum dalga geçer gibi 40 FPS alıyor, Low'a çekiyorum 100 FPS alıyor sorun Fortnite'de olarak düşünüyorum, sizce düzelir mi?

On kişi oturduk, araştırdık ,kurcaladık, sorduk soruşturduk ama ne yaptıysak yapalım Fortnite'da FPS sorunu yaşamayı engelleyemedik. Ayarların hepsini "Performans" moda almadan 100 FPS üstünü göremedik (Ekran kartlarımız RX 5700, RTX 3060 vs...). Eğer "Performans" yaptıktan sonra da düzelmiyorsa bazen durumun oyundan kaynaklandığını kabullenip oyunu silmek gerekir...

Kartın ve oyunun kötülüğünden değil. Sistemin de bir sıkıntı olmalı. Soğutucun çalışıyor mu veya tam ekran kartına oturtmuş musun? Bir kontrol et bakayım.
Alakası yok derecesi vesaire herşeyi buz gibi ve bütün oyunlarda çok sağlam alıyorken bu oyunda drop yiyorum yetersiz fps alıyorum sadece ben değil arkadaşımda aynı şekil.

Kartın ve oyunun kötülüğünden değil. Sistemin de bir sıkıntı olmalı. Soğutucun çalışıyor mu veya tam ekran kartına oturtmuş musun? Bir kontrol et bakayım.

İnternette görmüştüm bir arkadaşın RTX 3000 serisi kartı da aynı şekil dalga geçer gibi FPS veriyormuş. Servise göndermiş, meğerse soğutucuyu takamamış.

Alakası yok derecesi vesaire herşeyi buz gibi ve bütün oyunlarda çok sağlam alıyorken bu oyunda drop yiyorum yetersiz fps alıyorum sadece ben değil arkadaşımda aynı şekil.
Hocam o zaman sil gitsin ya. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı