R5 5600 sistem için soğutma önerisi

Nereden görebiliriz sıcaklık farkını?
1741951796201.png

Sicaklik farki olmaz demedim? 5600 icin gerek yok dedim. Phantom Spirit fersah fersah sogutur o islemciyi.

Onu alacağına Arctic alsın daha iyi fan dönme hızı 1800'lerde senin attığın 1500'lerde 😂 Hava akışını kule tipinde daha iyi veriyor özellikle 36e versiyonu.

Attiginiz 14900k ve isinan bir islemci. 5600 gibi isinma problemi olmayan bir islemci icin hiç gerek yok.
Evet ısınan bir işlemciyi ne kadar soğutunu görebilirsiniz arasındaki farkı anlamak için güçlü işlemcileri daha iyi ısıtıyor.
Ayrıca kendi kullandığım işlemci stok fanla bile 65 derece oyunlarda.

Degmez hocam. Fersah fersah yeter Phantom Spirit.
Hocam peki şunu biliyor musunuz benim ne kasada ne de anakartta rgb kontrolcüsü yok öndeki 3 fan da rainbow bunları nasıl senkronize edebilirim?

Evet ısınan bir işlemciyi ne kadar soğutunu görebilirsiniz arasındaki farkı anlamak için güçlü işlemcileri daha iyi ısıtıyor.
Ayrıca kendi kullandığım işlemci stok fanla bile 65 derece oyunlarda.
Hocam sıvı soğutma ürünlerinin birkaç yıl içinde pompa bozulma akıtma gibi muhabbetlerini okudum. Siz ne dersiniz?

Hocam peki şunu biliyor musunuz benim ne kasada ne de anakartta rgb kontrolcüsü yok öndeki 3 fan da rainbow bunları nasıl senkronize edebilirim?
O tarz konulara hakim degilim hocam.

Hocam peki şunu biliyor musunuz benim ne kasada ne de anakartta RGB kontrolcüsü yok öndeki 3 fan da Rainbow bunları nasıl senkronize edebilirim?

Hocam sıvı soğutma ürünlerinin birkaç yıl içinde pompa bozulma akıtma gibi muhabbetlerini okudum. Siz ne dersiniz?

O sorun urunden urune degisir hocam. Arctic'in sivi sogutmalari cidden kaliteli. Ama islemciniz icin gerek yok. Forumda kime soracak olursaniz 100 kisiden 99'u gerek yok 5600 icin sivi sogutmaya der.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı