R5 5600 sistem için soğutma önerisi

Sisteme güç verdikten sonra kendisi ayarlıyor zaten rainbow.

O tarz konulara hakim degilim hocam.

O sorun urunden urune degisir hocam. Arctic'in sivi sogutmalari cidden kaliteli. Ama islemciniz icin gerek yok. Forumda kime soracak olursaniz 100 kisiden 99'u gerek yok 5600 icin sivi sogutmaya der.
O 1 kişi ben miyim

Lafın gelisi dedim hocam kendi ustunuze alinmayin . Sadece 5600 icin gerek yok ama fazasiyla yeter Phantom Spirit.
Hocam Phantom çok büyük görünüyor ramlerin üstüne gelecek gibi o zaman napacağım?

Lafın gelisi dedim hocam kendi ustunuze alinmayin . Sadece 5600 icin sivi sogutmaya gerek yok ama fazlasiyla yeter Phantom Spirit. Isinan bir islemci degil cunku.
İki soğutucuyuda test ettikten sonra bu yorumu yapıyorum. Arctic freezer 36 ve thermalright phantom kesinlikle para verilirse arctic daha iyi soğutuyor ve daha sessiz bir fan soğutucu bence biraz daha verilir.

Nasıl yani hocam?

ASUS Prime B550M-K
Thermalright phantom iki ızgarası var fanları o ızgaralara göre kendin takıyorsun yan taraflarında sabitlediğin demir bir parça var onu biraz daha yukarı takabiliyorsunuz.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…