R5 5600 sistem için soğutma önerisi

İki soğutucuyuda test ettikten sonra bu yorumu yapıyorum. Arctic freezer 36 ve thermalright phantom kesinlikle para verilirse arctic daha iyi soğutuyor ve daha sessiz bir fan soğutucu bence biraz daha verilir.
Cok farkedecegini sanmam hocam. 3 4 derece icin 400 lira fazla vermeye deger mi sizce?

Arkadaşlar bu Phantom epey büyük duruyor kasaya ve ramlere uyacağına emin miyiz?

Cok fark edecegini sanmam hocam. 3 4 derece icin 400 lira fazla vermeye deger mi sizce?

İşte birden fazla etken var. (Kasa ve kasada diğer kullandığınız fanlar.) Kasanızdaki stok fanları Artics ile değiştirirseniz güzel bir fark yaratıyor.) O zaman değer ama öbür türlü değmez.
Çok manyak değilseniz benim gibi değmez. Ama RAM kısmını ayarlayamasan değer çünkü sizde biliyorsunuz ki fanı yukarı atarsan ısıtman biraz geç etki ediyor.

Arkadaşlar bu Phantom epey büyük duruyor kasaya ve ramlere uyacağına emin miyiz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 6.40 dkya bakın sizin sorununuzda böyle.

Cok farkedecegini sanmam hocam. 3 4 derece icin 400 lira fazla vermeye deger mi sizce?

İfadeler: kxy
Fanı biraz öne doğru alınca ramin üstünde kalıyor eyvallah peki bu sıcaklık için olumsuz etki demek değil mi?

Hocam sıvı soğutucuların garantisi 2 yıl zaten düzenli bakım yapılması gerekli. 6 yıldır kullanan insanlar var. Akıtma diye bir durum olursa içindeki sıvı elektrik bulundurmadığı için kartada zarar vermez.

Düzenli bakım yapamam hocam ben ona ya. Bu Phantom sprit kadar büyük olmayan başka bir çözüm var mıdır?

Fanı biraz öne doğru alınca ramin üstünde kalıyor eyvallah peki bu sıcaklık için olumsuz etki demek değil mi?
İşlemcinin alt katı daha geç soğutur oda genel anlamda çok sıkıntı çıkarmaz ama belki yukarda kalan fanla kasa içinde soğutma döngüsünü bozabilir ama bunu test etmek istiyorum ama havayı görecek ekipmanım yok.

Bu Phantom sprit için çok sıcak değilim hocam ya bana başka bir çözüm lazım açıkçası. Bu kadar para verip verim alamazsam üzülürüm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…