R5 5600 sistem için yükseltme önerisi

5700x3D'de var. X3D modeller oyunlar için daha iyi FPS veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elimdeki işlemciyi nasıl satabilirim peki? Bu arada satmama da gerek yok direk yenisini al tak devam et yapabilirim. Maddi sorunum yok ama elimde kalır gider öyle.

ramler aklımda zaten elimdekileri satıp 2x16 yapmayı düşünüyorum önümüzdeki yaz planım o. İşlemci konusunda merak ettimde 5700x ile 5700x3d arasında ciddi bi fps farkı varmı? arkadaşımda 5700x var ama benimle neredeyse aynı fpsleri alıyor valoda diğer parçalarımız aynı neredeyse

çok para ve uğraştırır şuanlık öyle bi niyetim yok ilerde 2 sene sonra üni kazanınca büyük upgradeler yaparım
İşlemcini satsan 3500TL işlemci 3000TL SSD 2500TL ramler tutar. 9000TL. Arda kalan para ile 3000TL'ye bilgisayar kasası alabilirsin istersen. Gene bile 3000TL kalıyor. Ekran kartını satıp 7800XT hatta az üstüne ekleyip 7900GRE bile alınabilir. Sadece DDR5 gereksiz masraf açar.

Kasanın yanlış modelini atmışım düzelttim.

Elimdeki işlemciyi nasıl satabilirim peki? Bu arada satmama da gerek yok direk yenisini al tak devam et yapabilirim. Maddi sorunum yok ama elimde kalır gider öyle.
2. elde 3000 civarına koysan çok rahat gider muhtemelen. Yeniyi alıp tak öyle satarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı