Görsel yükletmedi ama link atayım:
benchmark.PNG
7-8dk süren bir benchmark testi yaptım değerler SS'de gözüktüğü gibi.
Sorularına cevap olarak da: Hiç mavi ekran yemedim sadece PC'nin kendini yeniden başlatma sorunu var onun dışında hiçbir sorunla karşılaşmıyorum.
Sorunu çözmeye çalışırken sürücülerin hepsini güncellemiştim, şimdi kontrol ettim bütün sürücüler güncel DriveBooster ile hepsini güncelledim fakat güncel değilken de PC kendini yeniden başlatıyordu, güncelken de kapatıyor.
Yani Ekran kartı Benchmark'da %99 çalışırken PC kendini yeniden başlatmıyor, Drive'ler güncelken de güncel değilken de kendini yeniden başlatıyor. Sorun belli ama neyin sebep olduğunu cidden bulamadım.
Garantiye yollamadan önce olayı anlamazlarsa diye telefondan video aldım, arkadaşlar ile LoL girdik ve videoyu başlattım. Tam 28. dakikada PC kendini yeniden başlattı. PC kendini yeniden başlatmadan önce sistem sıcaklıklarına baktığımızda hepsi 60'ın altındaydı yani buna sıcaklık sebep olmuyor.