R5 5600 sistem nasıl?

Gaming gende de var taksit? Ayrıca kasada ASUS ekran kartı olup C4 bulunmasındansa PSU güvenilir olup ekran kartı Galax olsun daha iyi. Galax'da gayet süper bir marka.

Hocam simdi internette baktımda C4 pek iyi degilmis bir de faizsiz taksit yaptigi icin vatani tercih etmistim ama bu C4 bir korkuttu internette aratinca.
 
C4 niye diyorlar ben pek anlamadim nasıl anladın C4 oldugunu biraz acar misin patliyor falan yazmislar internette.

Game Booster. İsmi yeter. Merdiven altı, kalitesiz bir marka. Rampage'de aynı. Böyle birkaç marka daha var. Üretilirken ucuza kaçılıyor, nerede üretildiği belli değil. Kalitesiz yani. Sistemi alıp, PSU'yu satıp yerine kaliteli bir şey alabilirsin.
 
Game booster. İsmi yeter. Merdiven altı, kalitesiz bir marka. Rampage'de aynı. Böyle birkaç marka daha var. Üretilirken ucuza kaçılıyor, nerede üretildiği belli değil. Kalitesiz yani. Sistemi alıp, PSU'yu satıp yerine kaliteli bir şey alabilirsin.

Tamam hocam bir de anakart hakkinda bir yorum alabilir miyim değiştirmeye gerek var mı?
 
AM5 e geçmende fayda var,bu durumda anakart ve işlemci maliyetin 2 katına çıkar,ama ekran kartına ihtiyacın olup yükseltmek istediğinde o işlemci daha iyi bir ekran kartını beslemeyecektir, aldıkların çöp olur.
 

Geri
Yukarı