R5 5600 sistem nasıldır?

Bütçe
30000+

LoTied

Decapat
Daha fazla  
Yakın zamanda bir bilgisayar toplamak istiyorum, bileşenler arasında uyumsuzluk vs. var mı veya daha iyi parçalar için tavsiyeniz varsa yazmanızı istiyorum.

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
Ekran kartı: henüz seçmedim RTX teknolojisini denemek istiyorum ama kararsızım
Anakart: ASUS ROG STRIX B550-F Gaming Wi-Fi II.
RAM: Corsair 16 GB (2x8GB) Vengeance RGB RS siyah 3200MHz C16 DDR4.
Kasa: MSI MAG Forge M100R tempered glass.
PSU: Gigabyte Aorus P750GM 750W 80+ Gold.
SSD: Samsung 1TB 980 Pro.

Bütçe 30000 üzeri malum her şeyin fiyatı sürekli artıyor elimi çabuk tutmak istiyorum.

Yakın zamanda bir bilgisayar toplamak istiyorum, bileşenler arasında uyumsuzluk vs. var mı veya daha iyi parçalar için tavsiyeniz varsa yazmanızı istiyorum.

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
Ekran kartı: henüz seçmedim RTX teknolojisini denemek istiyorum ama kararsızım
Anakart: ASUS ROG STRIX B550-F Gaming Wi-Fi II.
RAM: Corsair 16 GB (2x8GB) Vengeance RGB RS siyah 3200MHz C16 DDR4.
Kasa: MSI MAG Forge M100R tempered glass.
PSU: Gigabyte Aorus P750GM 750W 80+ Gold.
SSD: Samsung 1TB 980 Pro.

Bütçe 30000 üzeri malum her şeyin fiyatı sürekli artıyor elimi çabuk tutmak istiyorum.

Yazdığın kasanın işlemcisi 5600G'li ve PSU'su farklı sadece kullandım ve memnundum

Yazdığın kasanın işlemcisi 5600G'li ve PSU'su farklı sadece kullandım ve memnundum

Hatta isterseniz M100R DEĞİL 110R (beyaz) var elimde sıfır kapalı kutu yardımcı olabilirim. Bu şekilde satış yapmak kurallara uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen uyarın beni

İşlemcisi benim seçtiğimden daha iyi olmasına rağmen tam olarak ısınamadım başka önerileriniz var mı?

Ayrıca bir de monitör alacağım şu anda PC ile birlikte 40 Bin'i geçmemesini istiyorum.

QHD, 16 VRAM kart yani, isinmaniz lazim sisteme. @Jesus Wicked daha iyi sunabilir monitor ve daha farkli sistem olarak.

Hatta isterseniz M100R DEĞİL 110R (beyaz) var elimde sıfır kapalı kutu yardımcı olabilirim. Bu şekilde satış yapmak kurallara uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen uyarın beni
Teklifiniz için teşekkürler ama beyaz kasa ilgimi çekmiyor ne yazık ki.

QHD, 16 VRAM kart yani, isinmaniz lazim sisteme. @Jesus Wicked daha iyi sunabilir monitor ve daha farkli sistem olarak.

Açıkçası benim canımı sıkan şey kasa ile PSU'nun birlikte gelmesi.
Gönderdiğiniz linkteki kasanın PSU'su hakkında bilgi edinmemin yolu var mı?

@LoTied belki de kart Radeon diye isinamadiniz ama 30k ilerisini bilemem de 30k sistem icin oyle 16 GB VRAM'li NVIDIA kart yok. Ben bilmiyorum yani.

Teklifiniz için teşekkürler ama beyaz kasa ilgimi çekmiyor ne yazık ki.

Açıkçası benim canımı sıkan şey kasa ile PSU'nun birlikte gelmesi.
Gönderdiğiniz linkteki kasanın PSU'su hakkında bilgi edinmemin yolu var mı?

Bomba gibi patlamasi dusuk ama o kadar da iyi olmadigi soylenmis.

@LoTied belki de kart Radeon diye isinamadiniz ama 30k ilerisini bilemem de 30k sistem icin oyle 16 GB VRAM'li NVIDIA kart yok. Ben bilmiyorum yani.

Bomba gibi patlamasi dusuk ama o kadar da iyi olmadigi soylenmis.

Şimdi daha da soğudum bilgisayara, onun dışında zaten Radeon'un NVIDIA'yı oyunlarda geçtiği biliniyor.

Şimdi daha da soğudum bilgisayara, onun dışında zaten Radeon'un NVIDIA'yı oyunlarda geçtiği biliniyor.

Maksimum 40 bin denildi, 1080p yakismaz bu paraya bence. Ben QHD monitor alip RX 6800 XT tarzi QHD yuksek VRAM'li sistem alirdim.

Maksimum 40 bin denildi, 1080p yakismaz bu paraya bence. Ben QHD monitor alip RX 6800 XT tarzi QHD yuksek VRAM'li sistem alirdim.
Maksimum 40k değil, 40k'yı geçmese daha iyi olur.

@Prime777

Ben de 2K bir monitör almayı istiyordum zaten, bu monitör nasıldır?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı