R5 5600 sistem nasıldır?

naomiii

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: B450M-A PRO MAX
İşlemci: Ryzen 5 5500
Ekran Kartı: MSI RTX4060 VENTUS BLACK 2X
RAM: Lexar Thor DDR4 16 GB 3200MHz
SSD: Crucial P3 Plus 1TB 5000mb/s(okuma-yazma)
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre sistemin eksileri:

-Öncelikle stok soğutucusunun olması. Kullanmaya başlayınca, özellikle bu yaz döneminde stok soğutucunun yeterli olmadığını göreceksin. Muhtemelen burada konu açıp kule tipi soğutucu önerisi isteyeceksin.

-RAM markasını hiç duymadım. Öyle bir marka var mıymış? Güvenemedim haliyle RAM'e.

-Her hazır sistemde olduğu gibi anakart pek iyi değil.

-SSD'den fazla anlamam ama GoodRam markasını hem öven hem de eleştiren gördüm. Yine de güvenemedim açıkçası.

Benim dikkat ettiğim, eleştirdiğim bu durumlar her hazır sistemde olan şeyler. Daha doğrusu her "uygun fiyatlı hazır sistemlerde" olan şeyler. Elbette oyun oynatacak uzun bir süre sana bu haliyle. Ama muhtemelen o kadar da bir süre beklemeden yükseltmeler yapmak isteyeceksin sistemde.

Merhaba arkadaşlar ben hazır PC alacağım da ama bu konuda pek bilgili bir insan değilim. Alacagım bilgisayar oyun üzerine olacak ve ilgimi çeken bir sistem buldum:

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...finity-2-8gb-rtx4060-oyun-bilgisayari-p-43921

Bu PC'nin eksileri nedir? Bunun yanında başka ne almalıyım? Öneride bulunur musunuz? Monitör klavye mouse kulaklık var sadece. PC lazım.

Ben 6700XT'li bir sistem bakın derim. 4060 Ti olsa belki alınırdı ama 4060 alınmaz bu devirde.

Bana göre sistemin eksileri:

-Öncelikle stok soğutucusunun olması. Kullanmaya başlayınca, özellikle bu yaz döneminde stok soğutucunun yeterli olmadığını göreceksin. Muhtemelen burada konu açıp kule tipi soğutucu önerisi isteyeceksin.

-RAM markasını hiç duymadım. Öyle bir marka var mıymış? Güvenemedim haliyle RAM'e.

-Her hazır sistemde olduğu gibi anakart pek iyi değil.

-SSD'den fazla anlamam ama Goodram markasını hem öven hem de eleştiren gördüm. Yine de güvenemedim açıkçası.

Benim dikkat ettiğim, eleştirdiğim bu durumlar her hazır sistemde olan şeyler. Daha doğrusu her "uygun fiyatlı hazır sistemlerde" olan şeyler. Elbette oyun oynatacak uzun bir süre sana bu haliyle. Ama muhtemelen o kadar da bir süre beklemeden yükseltmeler yapmak isteyeceksin sistemde.

Goodram gayet iyi bir markadır ve GeIL markası ülkemize yeni geldiği için çok bilinmiyor galiba ama yurt dışındaki klasik markalardan biridir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı