R5 5600 sistem ne kadar eder?

4060 Ti 5600 sıfırı zaten 30000 gibi fiyata satılıyor 4070 Super var 40 bine. Sen o sistemi 25 20 arasında satarsın. Eğer garantisi vesaire varsa oda.

Hocam diğer parçalar da var ayrıca sistem özelleştirilmiş siz hazır sistemlerde sıvı soğutma ve 3TB SSD gördünüzmü ayrıca 2x16 30 rahat eder.

30klık sistemlerde A520 anakart ve isimsiz 500GB M.2 SSD kullanılıyor RAM'ler de 8+8 olur hepsinde.

Sadece kasanın ederi 35 sadece kasa ama DDR4 sisteme parçaları iyi diye bu paraları verecek adam bulamazsın çok zor.

38 bine 4070 Super'li sistem var. Bu sistem DDR4'ten önce AM4 bir sistem, monitör dahil 30'a satabilir belki garantisi yoksa bu sistemi alacak birini sanmıyorum.

Hocam diğer parçalar da var ayrıca sistem özelleştirilmiş siz hazır sistemlerde sıvı soğutma ve 3TB SSD gördünüzmü ayrıca 2x16 30 rahat eder.

RAM, soğutma SSD gibi parçalar uyguna bulunabilir, dediğim gibi SSD'nin sağlıığı önemlidir bilgisayarda ne yapıldığı önemlidir garantisi var mı? Kutusu var mı? Ayrıca o sıvı soğutma kalitesiz ve kötü gibi duruyor.

Abime kitleyeceğim zaten.

Hocam siz hiç vermeyin PS5 alın 2. el bir TV ve 2. el R5 3600+1650 bir sistem alın.

38 bine 4070 Super'li sistem var. Bu sistem DDR4'ten önce AM4 bir sistem, monitör dahil 30'a satabilir belki garantisi yoksa bu sistemi alacak birini sanmıyorum.

RAM, soğutma SSD gibi parçalar uyguna bulunabilir, dediğim gibi SSD'nin sağlıığı önemlidir bilgisayarda ne yapıldığı önemlidir garantisi var mı? Kutusu var mı? Ayrıca o sıvı soğutma kalitesiz ve kötü gibi duruyor.

Ne olduğunun önemi pek yok sonuçta her türlü geçiyor markaya bile bakmadım baksakta geçer.

RAM, soğutma SSD gibi parçalar uyguna bulunabilir, dediğim gibi SSD'nin sağlıığı önemlidir bilgisayarda ne yapıldığı önemlidir garantisi var mı? Kutusu var mı?

Dostum sistemlere sadece ekran kartı olarak bakamazsın ne yazık ki gerçeklikten uzak. Sadece 2tb samsung 980 pro 7000 lira piyasası var sıfırda. Sistemin ederini soruyor adam parçalara bakıp söylemen lazım sadece ekran kartına değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı