Çözüldü R5 5600 sistem OCCT CPU testinde kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selam, Arctic 240, B450M S2H, 1070 Ti ve sanırım Xigmatek 600W PSU'lu sisteme sahibim. Az önce oyundayken durduk yere bilgisayar kapandı, oyunda Arma 3 çok ağır değil sistemim için. Sıcaklıktan şüphe ettim ama Cinebench testinde CPU 61 derecenin üstüne çıkmadı. OCCT ile test edeyim dedim fakat başlattığım an sistem kapanıyor sorun ne olabilir başka test öneriniz var mı?
İşlemcim bu ayarda çalışıyor.

Bu ayarda hocam.

Power testinde de direkt gitti. Galiba zaten en şüpheli power gibi gelmişti bana. Hem CPU hem GPU’yu aynı anda teste sokabileceğim program var mı? Yüksek ihtimal orda da cortlar.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2544764Bu ayarda hocam.

Power testinde de direkt gitti. Galiba zaten en şüpheli Power gibi gelmişti bana. Hem CPU hem GPU'yu aynı anda teste sokabileceğim program var mı? Yüksek ihtimal orada da Cort'lar.

PSU sıkıntılı muhtemelen. Ki zaten iyi bir model değil. GPU CPU anakart dahil tüm Power bağlantıları sağlam mı diye bak. Sağlamsa ve hala bunu yapıyorsa PSU yüksek ihtimal gitmistir.

Bu arada boştaki voltaj değerlerinin fotoğrafını atabilir misin?

Power testinde de direkt gitti. Galiba zaten en şüpheli power gibi gelmişti bana. Hem CPU hem GPU’yu aynı anda teste sokabileceğim program var mı? Yüksek ihtimal orda da cortlar.
PSU testi zaten hem CPU gem GPU'yu aynı anda teste sokuyor. Sen bir ihtimal RAM'lerini XMP'den çekip de dener misin testi?

Nerden ulaşabilirim değerlere?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250729-140032_Chrome.jpg
    252 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…