R5 5600 sistem ortalama kaç para eder?

XeNa34

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar şu an kullanmakta olduğum sistem için tahmini fiyat ne yazabilirim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Detayları basitleştirerek değerlendirmeyin örneğin normal RAM ile RGB'li RAM gibi detaylarında fiyat konusunda etkisi olduğunu hepimiz biliyoruz. Ona göre yorum yaparsanız sevinirim.

Ryzen 5 5600.
Gigabyte A520M H
Game Booster 240mm sıvı soğutma RGB ( beyaz)
Goodram 8x2 3600MHz beyaz RGB RAM.
MSI Gaming X 2060 Super kutulu faturalı güvenlik etiketi duruyor temiz kart.
Kingston 1TB M.2 SSD.
BitFenix 600W80 beyaz RGB'li kasa.

Not: Ekran kartı hariç diğer parçalar 3-4 aylık, hepsi kutulu faturalı garantili.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok kardeşim 6-7 K anca eder dimi . Neyi nasıl fiyatlandırarak 10k dedin anlamadım . Kendi malınız olunca hint kumaşı misali paha biçemezsiniz , başkasının malını değerlendirince de hakkını vermezsiniz . Şu sisteme 10k diyenin ya piyasadan haberi yok yada çamur atmaya yer arıyor bugün 1660ti li 3600lü garantisiz stok fanlı 500gb m2 li düz ramli bir kasa zaten 11-12k ederinde benim sistem nasıl oluyorda 10 k ediyor gerçekten anlamadım

Yok kardeşim 6-7 K anca eder değil mi? Neyi nasıl fiyatlandırarak 10k dedin anlamadım. Kendi malınız olunca hint kumaşı misali paha biçemezsiniz, başkasının malını değerlendirince de hakkını vermezsiniz. Şu sisteme 10k diyenin ya piyasadan haberi yok ya da çamur atmaya yer arıyor bugün 1660 Ti'li 3600'lü garantisiz stok fanlı 500GB M.2'li düz RAM'li bir kasa zaten 11-12K ederinde benim sistem nasıl oluyorda 10 k ediyor gerçekten anlamadım

Aynen haklısın kardeşim.

Yok kardeşim 6-7 K anca eder dimi . Neyi nasıl fiyatlandırarak 10k dedin anlamadım . Kendi malınız olunca hint kumaşı misali paha biçemezsiniz , başkasının malını değerlendirince de hakkını vermezsiniz . Şu sisteme 10k diyenin ya piyasadan haberi yok yada çamur atmaya yer arıyor bugün 1660ti li 3600lü garantisiz stok fanlı 500gb m2 li düz ramli bir kasa zaten 11-12k ederinde benim sistem nasıl oluyorda 10 k ediyor gerçekten anlamadım

Fikir istemişsin doğru ya da yanlış söylenmiş hocam neden kızıyorsun :) Madem yanlış olduğunu biliyorsun sormana gerek yok ki kendin uygun gördüğünden sat.

Fikir istemişsin doğru ya da yanlış söylenmiş hocam neden kızıyorsun :) Madem yanlış olduğunu biliyorsun sormana gerek yok ki kendin uygun gördüğünden sat.

Bence bu ve bunun gibi kafaların bazıları gizli ilan yapıyorlar. Benim fikrim bu yönde. Yoksa böyle bir üslup olamaz. Sarı sitede açayım ilanı sonra bir de buraya konu açayım sanki fiyat sorar gibi. Satılık ilanımı gizliden gizliye buradan ilan edeyim ne güzel ama değil mi? :D

İyi hocam bende o zaman burada sistem toplamak için fikir isteyenlere yalan yanlış bilgiler veriyim .

Bence bu ve bunun gibi kafaların bazıları gizli ilan yapıyorlar. Benim fikrim bu yönde. Yoksa böyle bir üslup olamaz. Sarı sitede açayım ilanı sonra bir de buraya konu açayım sanki fiyat sorar gibi. Satılık ilanımı gizliden gizliye buradan ilan edeyim ne güzel ama değil mi? :D
Kardeş ilanım falan yok . Kızdığım şey arkadaşın fikri veya yorumu değil mantıksız cevaplaması yazdığım donanımlara eşdeğer emsalinde 10-12 k ya bi sistem bulup paylaşırsa bende eyvallah haklısın diyeceğim . Ben piyasaya baktım 10-12k dediğin rakamlara 3600 işlemcili 1660ti veya 1660süperli düz bi kasa satıyorlar ne garanti var ne kutu. Ayrıca benim yazdığım parçalar da öyle düz basit bi donanım değil sen gidip hesaplarken normal ram ile rgbli rami aynı fiyatdan hesaplarsan veya stok fan ile 240mm sıvı soğutmayi aynı fiyatdan görürsen 1tb lik m2ssd yi görmezden gelirsen ki öylede görmüşsün verdiğin fiyatdan belli . Kusura bakma ama kızarım yani . Bak yukarıda arkadaş 13-15k demiş ona neden birşey dememişim veya fikrini eleştirmemişim bir düşün derim.

Son düzenleme:
İyi hocam bende o zaman burada sistem toplamak için fikir isteyenlere yalan yanlış bilgiler vereyim.

Kardeş ilanım falan yok. Kızdığım şey arkadaşın fikri veya yorumu değil mantıksız cevaplaması yazdığım donanımlara eş değer emsalinde 10-12 k ya bir sistem bulup paylaşırsa bende eyvallah haklısın diyeceğim. Ben piyasaya baktım 10-12K dediğin rakamlara 3600 işlemcili 1660 Ti veya 1660 Super'li düz bir kasa satıyorlar ne garanti var ne kutu. Ayrıca benim yazdığım parçalar da öyle düz basit bir donanım değil sen gidip hesaplarken normal RAM ile RGB'li RAM'i aynı fiyatdan hesaplarsan veya stok fan ile 240mm sıvı soğutmayi aynı fiyatdan görürsen 1TB'lik M.2 SSD'yi görmezden gelirsen ki öylede görmüşsün verdiğin fiyatdan belli. Kusura bakma ama kızarım yani. Bak yukarıda arkadaş 13-15k demiş ona neden bir şey dememişim veya fikrini eleştirmemişim bir düşün derim.

Sen o sistemi 15k ya satar mısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı