R5 5600 ve GTX 1660 Super sistem kaç para eder?

Anladım hocam. Driver konusunda bir sorun yaşar mıyım? Bazı konulara bakıyorum sorun devam ettiği söyleniyor. Bazı konular da ise sorun olmadığı söyleniyor.

Driverda sorun olsa ben de yaşardım. Tarayıcıdan donanım hızlandırmayı kapat daha da bir sorun çıkıyorsa ya işletim sistemi leştir, ya güç kaynağı tarihi eserdir.

Driverda sorun olsa ben de yaşardım. Tarayıcıdan donanım hızlandırmayı kapat daha da bir sorun çıkıyorsa ya işletim sistemi leştir, ya güç kaynağı tarihi eserdir.

PSU Aerocool KCAS 600W 80Plus Bronze kullanıyorum.

Sisteme format atmaya gerek var mı? Yoksa sadece Nvidia driverını kaldırmam yeterli olur mu?

2019 yılında almıştım. 12v çıkışından tüm gücünü veriyor.

Zamanla bazı güç kaynakları fazla yıpranabiliyor o yüzden dedim. Dün birisi sorun yaşıyordu mesela OCCT testinde PSU hata verdi 5 senelikmiş onun da. Birisi vardı 10 senelik güç kaynağı her açılışta siyah ekrana düşüyordu yenileyince düzelmişti.

Birkaç kere denk geldiğim için soruyorum. Büyük ihtimalle sıkıntı çıkmaz. Hangi kartı alacaksın 6700 mü XT mi?

Zamanla bazı güç kaynakları fazla yıpranabiliyor o yüzden dedim. Dün birisi sorun yaşıyordu mesela OCCT testinde PSU hata verdi 5 senelikmiş onun da. Birisi vardı 10 senelik güç kaynağı her açılışta siyah ekrana düşüyordu yenileyince düzelmişti.

Birkaç kere denk geldiğim için soruyorum. Büyük ihtimalle sıkıntı çıkmaz. Hangi kartı alacaksın 6700 mü XT mi?
Düz 6700 alacağım hocam. XT bütçemi aşıyor.

KCAS 600W - AeroCool ürün bu hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı