Kemal Yazar Centipat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar sıvı soğutma taktım ama CPU fan error yazıyor. B550-F Dosya Ekleri IMG_20230403_222057.jpg 227,5 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2023
Çözüm Jira 3 Nisan 2023 CPU fan soketine taktıysan ve hata vermeye devam ediyorsa BIOS'tan ignore yapman gerekiyor. Bazı anakartlarda böyle oluyor.
CPU fan soketine taktıysan ve hata vermeye devam ediyorsa BIOS'tan ignore yapman gerekiyor. Bazı anakartlarda böyle oluyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.805 Makaleler 26 Çözümler 512 3 Nisan 2023 #2 Sıvı soğutmanin pompa bağlantısını CPU fan soketine yaptınız mı? Artı 0 Eksi
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 3 Nisan 2023 #3 CPU fan soketine taktıysan ve hata vermeye devam ediyorsa BIOS'tan ignore yapman gerekiyor. Bazı anakartlarda böyle oluyor. Artı 0 Eksi Çözüm
CPU fan soketine taktıysan ve hata vermeye devam ediyorsa BIOS'tan ignore yapman gerekiyor. Bazı anakartlarda böyle oluyor.
KS KS Kemal Yazar Centipat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #4 Jira dedi: CPU fan soketine taktıysan ve hata vermeye devam ediyorsa BIOS'tan ignore yapman gerekiyor. Bazı anakartlarda böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu çözdü. Teşekkür ederim. Jira dedi: CPU fan soketine taktıysan ve hata vermeye devam ediyorsa BIOS'tan ignore yapman gerekiyor. Bazı anakartlarda böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet, taktım. BIOS'tan Ignore yapınca çözüldü. Ama yalnızca en üstteki ROG logosunda ışık var, diger yerlere ışık gelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Jira dedi: CPU fan soketine taktıysan ve hata vermeye devam ediyorsa BIOS'tan ignore yapman gerekiyor. Bazı anakartlarda böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu çözdü. Teşekkür ederim. Jira dedi: CPU fan soketine taktıysan ve hata vermeye devam ediyorsa BIOS'tan ignore yapman gerekiyor. Bazı anakartlarda böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet, taktım. BIOS'tan Ignore yapınca çözüldü. Ama yalnızca en üstteki ROG logosunda ışık var, diger yerlere ışık gelmedi.