R5 5600 sistemde online oyunlarda FPS yüksek ama akıcı değil

Sorun sadece CS de değilki örnek olarak PUBG Steam oynuyorum FPS sabit 200 mouse çeviriyorum 190 FPS'e düşüyor akıcılık gidiyor veya mini drop oluşuyor bazen 240FPS görüyorum ama hissedilen 75FPS sistemde 60Hz oynuyor muşum gibi.

Bu konuda fikrim yok ama bazı şeyler soracağım monitör kaç Hz ve oyun içinde sabitmi, bahsettiğim durum sadece CS2 için değil ekran kartı ayarlarından olması gereken her şeyi Full performansa aldıysanız onda sorun yok.
 
Hocam fps limiti olmayıp da mouse u hareket ettirince fps düşüyorsa normaldir. Size dediğim fps sabitlerseniz misal 75, 144, 165 gibi, ve hine drop oluluyorsa o sorundur.

WOT oynayınca bende fps limitlemeyince sanki 30 fps oynuyormuşum gibi, ama free sync açınca çok akıcı bir şekilde oluyor.

Lakin bütün oyunlar bunu iyi optimize yapmıyor. Ekran kartınızın Driver inde varsa oradan yapabilrisiniz
 
FPS sabitliyorum 240Hz monitör de 240FPS sabitliyorum değişen bir şey yok denemediğim ayar kalmadı Custom ISO tweaks vs. hiçbiri çözüm olmadı.

Tam nedenini bilmiyorum ama benim NVIDIA ekran kartı ayarlarında bazı şeyleri performansa almıştım bende akıcı gösteriyor.
 

Geri
Yukarı