R5 5600 sistemde RTX 2060 yükseltmesi sonrası sistem çok yavaşladı

Yusuf_gün

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma 2. el aldığım RTX 2060'ı taktım, taktığımdan beri açılışta çok yavaşladı. Yükleme ekranına gelirken donuyor, kullanıcı girişi yapınca siyah ekranda kalıyor, masaüstü geç yükleniyor. RX 550 kullanıyordum, kullanırken böyle olmadı.

Bu donmalar ekran kartından mı yoksa başka parçalar tam oturmadığından mı acaba? Sürücülerim ve Windows'um güncel, dün güncel driveri kurdum.

İşlemcim: Ryzen 5 5600.
Ekran kaetım: Galax RTX 2060 6 GB.
RAM: Hikvision (2x8) 16 GB RAM.
Power suply: Aerocool VX Plus 500W.
Anakart: MSI B550M Pro-VDH

Bilgisayarıma 2. el aldığım RTX 2060'ı taktım, taktığımdan beri açılışta çok yavaşladı. Yükleme ekranına gelirken donuyor, kullanıcı girişi yapınca siyah ekranda kalıyor, masaüstü geç yükleniyor. RX 550 kullanıyordum, kullanırken böyle olmadı.

Bu donmalar ekran kartından mı yoksa başka parçalar tam oturmadığından mı acaba? Sürücülerim ve Windows'um güncel, dün güncel driveri kurdum.

İşlemcim: Ryzen 5 5600.
Ekran kaetım: Galax RTX 2060 6 GB.
RAM: Hikvision (2x8) 16 GB RAM.
Power suply: Aerocool VX Plus 500W.
Anakart: MSI B550M Pro-VDH
Eski ekran kartının driverlerini DDU ile sildin mi? Bütün driver'leri sil, sonra en baştan temiz bir kurulum yap. Ayrıca ekran kartının güç kablosunu da düzgün taktığından emin ol. Ayrıca ekran kartının ısı değerlerini de kontrol et, hiç olmazsa temiz bir format atmayı dene.

Temiz format atmakta fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı