MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Sorunun kaynağını tam çözemedim, sadece şundan şüpheliyim: ntkrnlmp.exe. Bir de siz okursanız çok iyi olur.
Hocam merhaba, hala beni unutmadıysanız, 4 kez daha bu hatayı aldım. İlki 11 Ocak diğeri 25 Ocak biri daha 9 Nisan ve sonuncusu ise az önce bilgisayarı kapatırken oldu... Şimdi ne yapmak gerek?
BIOS update et. Sonra restore defaults save yaparsın.
AMD ekran kartını güncelle DDU ile sildikten sonra.
Her ihtimale karşı memtest86 ile bellek testi yap.
Chipset sürücünü indir yükle.
Birde PSU nedir ? PSU için OCCT ile test yap.
Sürekli aktif olamıyorum, hergün giriyorum ama saatler belli olmuyor. Bazen sabah çok erken bazende gece çok geç saatlerde
Ama mutlaka her konuya dönüş sağlarım
BIOS update et. Sonra restore defaults save yaparsın.
AMD ekran kartını güncelle DDU ile sildikten sonra.
Her ihtimale karşı memtest86 ile bellek testi yap.
Chipset sürücünü indir yükle.
Birde PSU nedir ? PSU için OCCT ile test yap.
Zamanında RAM'leri test etmiştim, ayrı ayrı iken sorun yoktu fakat ikisi birden testteyken 1 hata almıştım. PSU olarak da Spec Delta'nın yanında gelen 550W'lığı kullanıyorum. Chipset Driver'ını AMD'nin sitesinden kuruyorum genelde, anakartın sitesinden mi yapmalıyım?
RAM'leri tekrar test et ikisi varken. Hata olursa XMP kapatıp tekrar test et.
Daha sağlam bir PSU edinsen iyi olur.
Chipset AMD sayfasından kullan her zaman.
Diğer dediklerimi'de yap.
RAM'leri tekrar test et ikisi varken. Hata olursa XMP kapatıp tekrar test et.
Daha sağlam bir PSU edinsen iyi olur.
Chipset AMD sayfasından kullan her zaman.
Diğer dediklerimi'de yap.
Hepsini yaptım. RAM konusu da dediğim gibi, ikisini beraber kullandığımda sadece hata veriyor. RAM ve mevzusu hariç mavi ekran yeme şansım var mı hala? Nerdeyse hep bilgisayarı açıp-kapatırken mavi ekranı yiyorum, PSU ile ilgili bir sıkıntım yok ayrıca kimse bir sıkıntı olacağını söylemedi hiç RX 6700 için.
RAM ve PSU mevzusu* olacaktı üstteki mesajım, şimdi farkettim.
Zaten tek tek RAM'leri test ettim ve sorun çıkmamıştı. Beraber test ettiğimde ise hata vermişti. O zamanlar(2 sene evvel) her gün mavi ekran yiyordum fakat sonradan 3 ayda 1 olmaya başladı.
Hatta o zamandan çektiğim fotoğrafları buldum, paylaşayım rastgele.
BIOS update yaptın değil mi ? Şimdi 2 RAM takılı olsun ve test et. Mavi ekran alırsan tek RAM takılı olsun ve o şekilde test sistemi. Test derken film izle oyun oyna vs.
Sonra gelişmeleri bildir.
BIOS update yaptın değil mi ? Şimdi 2 RAM takılı olsun ve test et. Mavi ekran alırsan tek RAM takılı olsun ve o şekilde test sistemi. Test derken film izle oyun oyna vs.
Sonra gelişmeleri bildir.
Her şeyi yaptım da dediğinizi yapmaya üşeniyorum tekrardan çünkü yaptıklarım zaman hiç sorun vermediler tek tek test ettiğimde, ikisi birden olunca hep hata veriyor. Bu testten başka ne yapılabilir, bir çare yoksa ille de onuncuya bidaha mı test etmem gerek?