Merhaba, kullandığım 6700XT ekran kartı ile Valorant'ta 200-250 FPS almam normal midir? Neredeyse tüm oyunları 1080p çözünürlükte Ultra ayarlarda rahatça oynatan bir kart diye biliyorum yanlışım var ise düzeltin . Valorant gibi basit bir oyunda (işlemci bazlı oyun olduğunu biliyorum) 200-250FPS almam normal değil diye düşünüyorum.
Oyun için ayarlarla veya Valorant yüklerken sorun oluşmuş olabilir o kadar FPS yeterli Valorant için ancak bu kadar çok yüksek FPS istiyorsan Riot Client, Valorant, LoL hepsini sil yükle yapıp denemeni öneririm.
Merhaba. Bu FPS değerleri sistemin için çok düşük. MSI Afterburnerdan mhz değerlerinin normal değerlerde olduğunu ve sıcaklık durumunu öğrenebilirmisin?
Konu o değil de 5600 ile 200-250 FPS almak bir soruna işaret edebilir bu ortamda. Benim Ryzen 3300X ile bile değerlerim bundan yüksekti. Artık işlemci mi alev atıyor, RAM'leri 2133Mhz mi çalışıyor, yoksa bir virüs işlemciyi mi sömürüyor bakmak gerek.
Kanka monitörün haç Hz veya MHz vb. söylersen cevaplayabilirim. Ama bir şeyi tavsiye ederim Valorant'a girip V-Sync'yi kapamanı öneririm ama oyun için kırılmalar veya FPS düşmesi olursa açmanı tavsiye ederdim V-Sync'yi tekrardan.