Sinan.kr
Centipat
Daha fazla
- Minidump Rapor Linki
- https://drive.google.com/file/d/1CSgP5le5gBTgPS_YSLk-lPW-vt0oSEXl/view?usp=drive_link
- RAM
- 16 GB
- SSD veya HDD modeli
- Kioxia
- Ekran kartı
- RTX 4060
- Anakart
- Asus B550M-K
- İşlemci
- R5 5600
Selamlar. Yaklaşık 15 gün kadar cihazımı açmamıştım. Açtıktan 1-2 gün sonra Windows ve NVIDIA Update'lerini yaptım. Daha sonra PUBG'ye -
Her girmeye çalıştığımda "your device ran into a problem" hatası ile karşılaştım. Bu güncellemeyi yapmadan bir gün önce oyuna da girip oynamıştım. Aktif olarak oynadığım diğer iki oyunda herhangi bir problem yaşamadım. Sadece PUBG'de problem var en azından şimdilik.
İnternette yazan birçok şeyi denedim faydası olmadı. Artık buraya yazmanın vakti geldi dedim ve yazdım. Umarım kısa sürede çözeriz. Eyvallah şimdiden.
Aldığım hatanın ne olduğunu öğrendim
PUBG Navagio.sys Hatası Nedir? Girişte Karşılaşılan Sorun ve Çözüm Yolları - Oyunekseni.com.
PUBG Navagio.sys Hatası Nedir? Girişte Karşılaşılan Sorun ve Çözüm Yolları - Oyunekseni.com.
Her girmeye çalıştığımda "your device ran into a problem" hatası ile karşılaştım. Bu güncellemeyi yapmadan bir gün önce oyuna da girip oynamıştım. Aktif olarak oynadığım diğer iki oyunda herhangi bir problem yaşamadım. Sadece PUBG'de problem var en azından şimdilik.
İnternette yazan birçok şeyi denedim faydası olmadı. Artık buraya yazmanın vakti geldi dedim ve yazdım. Umarım kısa sürede çözeriz. Eyvallah şimdiden.
Navagio.sys hatası alıyormuşum.
çözümü ilk 3 adımda hallettim. Lakin ben güvenli modda başlatmadan yaptım ve oldu. En son steam aç kapa yapın ve girin oyuna aynı hatadan müzdaripseniz...PUBG Navagio.sys Hatası Nedir? Girişte Karşılaşılan Sorun ve Çözüm Yolları - Oyunekseni.com.
Aldığım hatanın ne olduğunu öğrendimSelamlar. Yaklaşık 15 gün kadar cihazımı açmamıştım. Açtıktan 1-2 gün sonra Windows ve NVIDIA Update'lerini yaptım. Daha sonra PUBG'ye -
çözümü ilk 3 adımda hallettim. Lakin ben güvenli modda başlatmadan yaptım ve oldu. En son steam aç kapa yapın ve girin oyuna aynı hatadan müzdaripseniz...
çözümü ilk 3 adımda hallettim. Lakin ben güvenli modda başlatmadan yaptım ve oldu. En son steam aç kapa yapın ve girin oyuna aynı hatadan müzdaripseniz...PUBG Navagio.sys Hatası Nedir? Girişte Karşılaşılan Sorun ve Çözüm Yolları - Oyunekseni.com.
Son düzenleme: