R5 5600 sisteme 24" 240hz monitör alınır mı?

re00

Centipat
Daha fazla  
Monitör Linki
Kasa Linki

Monitörle kasa güç açısından birbirine uygun mu? Ben PC’de hem hikaye hem de FPS oyunları oynayacağım ama profesyonel olarak değil. Acaba 240 Hz biraz fazla mı diye düşündüm ama fiyatı çok iyi. Bu fiyatta 240 Hz, 0.5 ms monitör pek göremedim açıkçası.

Ayrıca, Vatan’da kasanın stoğu bitmiş. Stok yenilenir mi bilemedim, o yüzden kasa önerisi olan arkadaş varsa beklerim.

Çok karışık oldu ama tüm soruları tek seferde sormak istedim. 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
24G4X var 4k fiyata, 180Hz. 240Hz potansiyelini rekabetçi oyunlar dışında görmen biraz zor olur eğer istersen bu modele de bir bak. Profesyonel oynamıyorsan 180 de yeterli olur bence, paran de cebinde kalır. 2-3 oyunda potansiyel +60Hz için +3k ödemek fazla bence.

24G4X var 4K fiyata, 180Hz. 240Hz potansiyelini rekabetçi oyunlar dışında görmen biraz zor olur eğer istersen bu modele de bir bak. Profesyonel oynamıyorsan 180 de yeterli olur bence, paran de cebinde kalır. 2-3 oyunda potansiyel +60Hz için +3K ödemek fazla bence.

Hocam elinizde böyle bir monitorün linki varsa atabilir misiniz?

Hocam elinizde böyle bir monitorün linki varsa atabilir misiniz?
Pardon baktığım ilanın sonunda ölü pixel olduğu yazıyormuş o yüzden fiyat 4k, normal fiyatı 5.5k civarında itopya gibi sitelerde, bence yine 240Hz sisteminiz için fazla gelebilir 180Hz daha mantıklı gibi. 1080p monitör için neredeyse 7k fiyat vermek ölü yatırım gibi geliyor bana. Daha birkaç ay önce 144Hz ultrawide 2K monitörü zaten 10.5k fiyata almıştım, 1080p için bu kadar harcama biraz fazla gibi göründü bana ama sizin tercihiniz yine elbette.

Pardon baktığım ilanın sonunda ölü pixel olduğu yazıyormuş o yüzden fiyat 4K, normal fiyatı 5.5k civarında İtopya gibi sitelerde, bence yine 240Hz sisteminiz için fazla gelebilir 180Hz daha mantıklı gibi. 1080p monitör için neredeyse 7K fiyat vermek ölü yatırım gibi geliyor bana. Daha birkaç ay önce 144Hz ultrawide 2K monitörü zaten 10.5k fiyata almıştım, 1080p için bu kadar harcama biraz fazla gibi göründü bana ama sizin tercihiniz yine elbette.

Cok sağ olun hocam ben tekrardan bir dediklerinize göre monitör taramasi yapayım:)

Cok sağ olun hocam ben tekrardan bir dediklerinize göre monitör taramasi yapayım:)
Attığınızın fiyatı da iyi aslında, ben sadece sistem için Hz yüksek kalıyor bir de 1080p olduğu için belki değmeyebilir diye söyledim. İçinize siniyorsa alın geçin elbette. Bu kadar yüksek Hz genelde esporcular kullanıyor, hikayeli oyun vs. İçin 120-180Hz aralığına bakabilirsiniz 1080p veya 1440p, o fiyat bandında bulabilirsiniz muhtemelen.

Şunu inceleyebilirsiniz, fiyatı iyiymiş:

Alınır tabi ki sıkıntı yok da burada mesele alınır mı kısmından ziyade alınmalı mı kısmı. 4060 zaten üst seviye bir kart değil orta-üst arası segmentin giriş kartlarından Cs 2, Valorant gibi birkaç oyun dışında 240 hz den tam faydalanamazsın muhtemelen.

Onun yerine 165 hz, 180 hz monitör alsan daha iyi olur zaten 165 ile asıl fark 360 hz arasında 240 dan ziyade.

Alınır tabii ki sıkıntı yok da burada mesele alınır mı? Kısmından ziyade alınmalı mı kısmı. 4060 zaten üst seviye bir kart değil orta-üst arası segmentin giriş kartlarından CS 2, Valorant gibi birkaç oyun dışında 240 Hz'den tam faydalanamazsın muhtemelen.

Onun yerine 165 Hz, 180 Hz monitör alsan daha iyi olur zaten 165 ile asıl fark 360 Hz arasında 240'dan ziyade.

Zaten ben de Valorant CS oynamak icin alacagim. O zaman 180 Hz mi yoksa 240Hz mi aliyim? Yine profesyonel oynamayacagimi belirtiyim bir de

Attığınızın fiyatı da iyi aslında, ben sadece sistem için Hz yüksek kalıyor bir de 1080p olduğu için belki değmeyebilir diye söyledim. İçinize siniyorsa alın geçin elbette. Bu kadar yüksek Hz genelde esporcular kullanıyor, hikayeli oyun vs. için 120-180Hz aralığına bakabilirsiniz 1080p veya 1440p, o fiyat bandında bulabilirsiniz muhtemelen.

Şunu inceleyebilirsiniz, fiyatı iyiymiş:

Hocam cok sağ olun monitoru inceledim bayagi , tam bana gore bir monitor bulmussunuz:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı