R5 5600 sisteme anakart önerisi

Bütçe
15,000 TL

Shriena

Kilopat
RAM
XPG Gammix D35 8GB (2X)
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
15, 000 TL bütçeye uygun bir anakart tavsiyesi istiyorum. Fiyat performans olursa daha iyi olur, sistemimi daha sonradan yükseltebilirim o yüzden geleceğe dönük tavsiyelere açığım.

Sistem özelliklerim:
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
RAM: XPG Gammix D35 8 GB (2X)
İşlemci soğutucu: MSI MAG CoreLiquid P240 240mm işlemci sıvı soğutucu.
Ekran kartı: MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio.
SSD: Adata Legend 750 500GB PCI-e NVMe.
Kasa: Cooler Master Master Case H500 ARGB metalik gri mid Tower Gaming kasa.
PSU: MSI MPG A650GF 650W 80+ Gold full modüler.

Bilgisayar toplamaktan pek anlamam ve bilgisayarcıya parçalarını taktıracağım o yüzden bilmem gereken bir şey varsa söyleyin.

Karışıklık olmasın şu anki anakartım Pro B550M-P GEN3. ancak 2. bir M.2 slotu olmadığı için SSD ekleyemiyorum ve anakartım ekran kartıma darboğaz yapıyor. O yüzden yeni bir tanesine geçeceğim. B550M-P'nin üstünde bir donanıma ihtiyacım olacak.

Son düzenleme:
15, 000 TL bütçeye uygun bir anakart tavsiyesi istiyorum. Fiyat performans olursa daha iyi olur, sistemimi daha sonradan yükseltebilirim o yüzden geleceğe dönük tavsiyelere açığım.

Sistem özelliklerim:
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
RAM: XPG Gammix D35 8 GB (2X)
İşlemci soğutucu: MSI MAG CoreLiquid P240 240mm işlemci sıvı soğutucu.
Ekran kartı: MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio.
SSD: Adata Legend 750 500GB PCI-e NVMe.
Kasa: Cooler Master Master Case H500 ARGB metalik gri mid Tower Gaming kasa.
PSU: MSI MPG A650GF 650W 80+ Gold full modüler.

Bilgisayar toplamaktan pek anlamam ve bilgisayarcıya parçalarını taktıracağım o yüzden bilmem gereken bir şey varsa söyleyin.

Bence AM5 almalısınız Ryzen 5 5600'ü ve raminizi satmalısınız bu kadar bütçeniz var ise.

Karışıklık olmasın şu anki anakartım Pro B550M-P GEN3. ancak 2. bir M.2 slotu olmadığı için SSD ekleyemiyorum ve anakartım ekran kartıma darboğaz yapıyor. O yüzden yeni bir tanesine geçeceğim. B550M-P'nin üstünde bir donanıma ihtiyacım olacak.

Karışıklık olmasın şu anki anakartım Pro B550M-P gen3. ancak 2. bir M.2 slotu olmadığı için SSD ekleyemiyorum ve anakartım ekran kartıma darboğaz yapıyor. O yüzden yeni bir tanesine geçeceğim. B550M-P'nin üstünde bir donanıma ihtiyacım olacak.

Pek anlayamadım ama yeni bir anakart a ihtiyacınız var evet.

Anakart önerisi istiyorsanız önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı