R5 5600 sisteme hava veya sıvı soğutma önerisi

LsiNa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yeni bir sistem topladım kendime ama işlemci ve ekran kartı ısıları dikkatimi çekti. Valorant'ta 84 derece işlemcide. Aynı şekil 3 saat 4 saat oynayınca gördüğü oldu. Bu sistem için hava soğutma veya sıvı soğutma önerisi var mı? Beyaz olursa ürünler daha iyi olabilir.

Dosya Ekleri

• IMG-20230727-WA0007.jpeg
    IMG-20230727-WA0007.jpeg
    80,9 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 5600X vardı ID-Cooling 224XT aldım. İşlemci Dying Light 2'de 95 dereceleri görüyordu. Şu an Max 70 derecede oda yaz ayında kışın 70 dereceyi bile görmüyor.

Bende 5600X vardı ID-Cooling 224XT aldım. İşlemci Dying Light 2'de 95 dereceleri görüyordu. Şu an Max 70 derecede oda yaz ayında kışın 70 dereceyi bile görmüyor.

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-se-224-xt-black-fiyati,1192829074.html Bu arada bu işlemci soğutucuya ilerde daha iyi bir işlemci takacak olursanız 2. fanı ayrıyeten alıp takma şansınız da var. Böylece soğutma performansınıda arttırmış olursunuz.

ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu arada bu işlemci soğutucuya ilerde daha iyi bir işlemci takacak olursanız 2. fanı ayrıyeten alıp takma şansınız da var. Böylece soğutma performansınıda arttırmış olursunuz.
Bu çok daha iyi. O attığınız parasını hak etmiyor.

snowman t6 ultra önerebilirim fiyatı arttı 850 oldu heralde ama sizi gayet iyi idare edecektir eğer işlemciyi daha da yükseltmeyi düşünüyorsanız daha iyi bir soğutucu olsun diyorsanız deepcool ak400 zero dark plus kullanıyorum öneririm oldukça sessiz çalışıyor ve soğutma performansı da üzerinde gelen macunla kullanmama rağmen gayet iyi öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı