R5 5600 sisteme Power Boost BST-ATX650b Glacier 650W 80+ Bronze PSU takılır mı?

Bütçe
2000

Batsymc

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. PSU konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Bu konularda biraz kötüyüm yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

1.8 veya 2K arasında bir PSU arıyorum. Ryzen 5 5600 RX6700 XT ve ASUS Prime B550M-K ile kullanacağım. Bu dediğim PSU bunlara uyumlu mudur ve MSI MAG 100a kasasına takabilir miyim? Şimdiden teşekkürler link https://www.akakce.com/power-supply...acier-bst-atx650b-650-w-fiyati,808539996.html

Merhaba. PSU konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Bu konularda biraz kötüyüm yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

1.8 veya 2K arasında bir PSU arıyorum. Ryzen 5 5600 RX6700 XT ve ASUS Prime B550M-K ile kullanacağım. Bu dediğim PSU bunlara uyumlu mudur ve MSI MAG 100a kasasına takabilir miyim? Şimdiden teşekkürler link https://www.akakce.com/power-supply...acier-bst-atx650b-650-w-fiyati,808539996.html

650W değil de 700W almanız daha iyi olur çünkü ileride fan, SSD falan takacaksanız yetmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
650W sisteminiz için yeterli, ancak ileride yükseltme yapmak isterseniz 700/750W daha iyi bir seçim olabilir. Yine de mevcut sisteminiz için 650w gayet yeterlidir. O fiyat bantlarında da linkini bıraktığınız ürün alınabilir.

650W sisteminiz için yeterli, ancak ileride yükseltme yapmak isterseniz 700/750W daha iyi bir seçim olabilir. Yine de mevcut sisteminiz için 650W gayet yeterlidir. O fiyat bantlarında da linkini bıraktığınız ürün alınabilir.

Birkaç yerde Power Boost'un PSU'ları cok ısınıyor sorunu veya coil whaile sorunu olabiliyormuş. Siz kullanıyor musunuz veya önerebileceğiniz bir PSU var mı? 2K'ya kadar bütçem var.

Birkaç yerde Power Boost'un PSU'ları cok ısınıyor sorunu veya coil whaile sorunu olabiliyormuş. Siz kullanıyor musunuz veya önerebileceğiniz bir PSU var mı? 2K'ya kadar bütçem var.
Şahsen PSU için TT-MSİ-Cooler Master-Zalman markalarını tavsiye ederim, ancak bu markalar fiyat olarak bütçenizi zorlayacaktır.

Şahsen PSU için TT-MSI-Cooler Master-Zalman markalarını tavsiye ederim, ancak bu markalar fiyat olarak bütçenizi zorlayacaktır.

Bildiğiniz 2K bandında bir PSU var mı marka veya uzun süre kullanabileceğim? FSP vardı ama şu an 2.3K.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı